(foto) Un liceu de lux ar putea fi deschis în Capitală. Elevii nu vor avea teme pentru acasă, iar plata anuală va constitui aproape 5 mii de euro

da vinci

Un liceu de lux ar putea fi deschis la Chișinău. Se presupune că elevii nu vor avea teme de acasă, iar plata anuală a acestuia va constitui aproximativ 5000 de euro. Potrivit proprietarilor instituției de învățământ, liceul „Da Vinci” va oferi o altă viziune asupra educației.

După cum scrie pe pagina oficială de facebook, proprietarii Efrosinia și Valeriu Guzun susțin că dragostea pentru copii i-a îndrumat să deschidă o școală în care copilul să se simtă fericit, așa s-a născut proiectul „Da Vinci”.

Liceul „Da Vinci” își dorește să ofere o altă viziune asupra educației și este foarte diferit de ceea ce ne-am obișnuit să vedem în școlile noastre.

da vinci

Aceasta va fi o școală fără teme pentru acasă, cu o diversitate de activități extracurriculare unde fiecare elev poate să-și manifeste talentul sau să-și regăsească interesele proprii. Credem, de asemenea, că elevii au nevoie de un program care să dea mai multă importanță inteligenței emoționale și cunoașterii de sine. Echipa va avea formări speciale cu instructori din învățământul scandinav.

da vinci 1

Liceul „Da Vinci” va oferi:

– studierea într-un mediu academic cu tehnologii performante
– studierea limbilor engleză şi germană
– activități extrașcolare diverse
– cantină proprie
– servicii de asistență individuală (Help-Desk, medicală, psihologică, de incluziune)
– securitate și monitorizare.
– program de lucru 8.00-18.00.

da vinci 3

Taxele de școlarizare sunt 4000 euro pe an pentru clasele primare și 4800 euro pe an, clasele gimnaziale și liceale.

Înscrierile pentru clasele I-XI au început pe 19 februarie.

da vinci 2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente