(foto) Cine este modelul care va reprezenta Moldova la „Miss Europe World 2018”

alina

În urma selecției naționale pentru concursul internațional de frumusețe „Miss Europe World Moldova 2018″, românca Alina Leu a fost desemnată să reprezinte Republica Moldova.

Într-un comunicat de presă al organizatorilor, se spune că Alina Leu are 23 de ani, 1,7 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 85-60-90 și că a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Univers Romania 2017, scrie IPN.

Alina Leu vorbește fluent limba engleza, este pasionată de dans sportiv şi grecesc, de lectură, călătorii și modelling. În prezent, Alina Leu este studentă la Facultatea de Medicină Dentară a Universității „Ovidius” din Constanţa.

alina1

„Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova şi turismul Moldovei în Liban, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cat mai bun pe podiumul Miss Europe World 2018″, a spus jurnaliștilor, Alina Leu, după ce a fost desemnată învingătoare.

Concursul de frumuseţe se va desfășura în Beirut, Liban, în perioada 23 februarie – 14 martie. La concurs vor participa 40 de tinere din tot atâtea ţări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente