(video) A marcat 10 goluri în șapte sezoane consecutive din Liga Campionilor. Ronaldo a bătut un nou record

28053220_1232674840200137_1519910102_n
Foto: Fox Sports

Real Madrid- Pris Saint Germain a fost meciul acestei seri. Echipa antrenată de Zidane primește echipa din capitala Franței în cadrul optimilor de finală a UEFA Ligii Campionilor. Cea de a două partidă din Portugalia pe ternul echipei FC Porto care a jucat împotriva echipei Liverpool din Anglia s-a încheiat cu scorul final de 5-0. Mane și-a trecut în cont un heat- trik.

Galacticii după o victorie în campionat împotriva echipei Real Sociedat 5-2 trece și de campioana Franței cu scorul final de 3-1, iar eroul meciului a fost starul echipei Cristiano Ronaldo, care a reușit dubla o dublă în această seară, iar cel de al treilea gol a fost marcat de Marcelo. Totodată, Ronaldo devine primul jucător care marchează cel puțin 10 goluri în șapte sezoane consecutive din Liga Campionilor. Până acum nimeni nu a reușit această performanță în mai mult de două sezoane la rând. Vezi rezumatul mai jos.

Cea de a doua partidă a optimilor de finală a acestei seri a fost jucată pe ternul echipei FC Porto din Portugalia unde s-au confruntat echipele FC Porto- Liverpool. Echipa din Anglia a reușit să înscrie 5 goluri în echipa adversă. Eroul meciului a fost Mane care a reușit să înscrie de trei ori în poarta echipei din Porto, iar Firmino și Salah au reușit să înscrie câte odată pentru echipa sa. Echipa Jurgen Klopp este cu un picior în pătrimile UEFA Chapions League. Vezi rezumatul mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente