S-a stabilit pe ce dată va participa Republica Moldova la proba de schi alpin, la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

lyzhnik
Foto: bloknot-moldova.md

Austriacul naturalizat, Christopher Hoerl, care reprezintă Republica Moldova la schi alpin, și-a revenit după o veche traumă și este gata să reprezinte țara la cel mai înalt nivel. După ce proba de schi alpin, care a fost programată pe 11 februarie, a fost amânată din cauza gerului și vântului care ajungea până la 75 de kilometri pe oră, reprezentantul țării noastre va începe această distanță pe 15 februarie la ora 11:00.

Republica Moldova are doi reprezentați la actuale Jocuri Olimpice de iarnă din Coreea de Sud, austriacul naturalizat Cristopher Hoerl și Nicolae Gaiduc, ambii vor concura la schi. Debutul Moldovei la actualele Jocuri Olimpice va avea loc pe 13 februarie la distanța dublă ( coborâre- 04:00, slalom- 08:00) și pe 15 februarie coborârea în viteză (care anterior a fost planificată pentru 11 februarie), iar pe 16 februarie este planificată întoarcerea sa acasă. Cel de al doilea reprezentant este moldoveanul Nicolae Gaiduc care va participa la schi font pe 16 februarie, ora 08:00.

Anterior, Christopher Hoerl a fost nevoit să renunțe la a treia cursă de antrenament din cauza traumei mai vechi din Garmisch-Partenkirchen, participarea s-a fiind sub semn de întrebare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente