Despre tehnologia aviatică lumea a aflat încă la începutul secolului XX de la frații Orville și Wilbur Wright. Pe parcursul anilor, în urma mai multor experiențe și încercări, domeniul aviatic a avansat și deja nu mai poți uimi pe nimeni cu noile invenții. Totuși echipei din spatele canalului YoutTube, The Real Life Guys, i-a reușit să impresioneze internauții.

Tinerii au asamblat o construcție dintr-o cadă și mai multe drone, pentru a aduce la viață o idee absolut ridicolă. Realizarea conceptului a fost însoțit de muncă, nopți albe și multă cafea, dar rezultatul obținut a întrecut toate așteptările. Primul zbor, însoțit de succes, a fost spre un magazin. Când străbate spațiul aerian, construcția pare a fi desprinsă dintr-un film Disney din anii 1970.

Cu toate că dorința de a vedea o cadă zburătoare este destul de mare, trebuie să menționăm că acest video a fost realizat cu tentă umoristică și nu ar fi trebuit luat în serios. Prin fraza germană de la sfârșitul videoului, autorii menționează că este vorba despre o schiță de comedie, iar imaginea pilotului a fost compilată din alte video-uri. Cu toate acestea tinerii menționează că cada zburătoare este reală, dar nu are forța prezentată în video. Cum a fost creată construcția alcătuită dintr-o cadă și mai multe drone, o puteți urmări mai jos.