Simona Halep ajunge pentru prima dată în cariera sa în semifinalele Australian Open

halep
Foto: Simona Halep, nr. 3 mondial PC: Facebook/Simona Halep

Simona Halep s-a calificat, miercuri dimineaţă, în prima semifinală a carierei acesteia, câștigând în două seturi în fața Karolinei Plsikova. Sportiva din România a învins în primul set cu scorul de 6-3 iar în al doilea cu 6-2.

Halep a început mai rău meciul, fiind condusă cu 3-0 în primul set. Sportiva din România a revenit însă.

„Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am ştiut că trebuie să dau un restart, să nu mai ratez mingi şi am reuşit să servesc bine şi să deschid terenul. Am servit bine, totul a mers conform planului pentru mine. Cred că sunt foarte puternică la retur, antrenez asta şi e foarte important pentru mine să fac adversarul să aibă dubii în game-urile de serviciu. I-am citit de multe ori serviciul, m-am bucurat că am reuşit să o împing în spatele terenul. E un secret cum i-am citit serviciul, voi păstra asta pentru mine, pentru că data viitoare va şti”, a declarat Simona Halep după meci.

Pentru calificarea în semifinalele turneului de la Melbourne Simona Halep va încasa un cec în valoare de 880.000 de dolari australieni(aproximativ 573 000 de euro) şi va primi 780 de puncte în clasamentul WTA. În semifinale Halep o va întâlni pe sportiva din Germania Angeliqye Kerber.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente