Netflix a intrat în „clubul companiilor” ce valorează peste 100 de miliarde de dolari

netflix-smartphone

Compania de streaming Netflix a intrat în „clubul companiilor” a căror valoare depășelte 100 de miliarde de dolari. Valoarea pe piață a companiei a crescut cu 10% marți, ajungând la un record al costului acțiunilor companiei la 110 miliarde de dolari.

Potrivit CNN, în „clubul companiilor” care depășesc valoarea de 100 de miliarde de dolari se mai regăsesc alte 59 de companii. Netflix de asemenea tinde să ajungă din urmă și alte companii de la Hollywood ce produc conținut, o mare parte din ele fiind încă parteneri cu Netflix, care preia filme și seriale.

În ciuda realizării, NETFLIX are puține șanse de a ajunge din urmă liderii pe piață precum Disney (166 miliarde $). Ultimii însă planifică să se extindă prin achiziționarea studiourilor FOX. Time Warner, cei care dețin HBO de exemplu valorează în prezent peste 200 de miliarde de dolari.

Însă pe piața media însă încep să-și facă prezența și companii ca Apple, Google, Amazon sau Facebook, unele din ele lansându-și servicii de streaming de conținut și chiar producând seriale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente