Evenimente pentru toate vârstele recomandate de #diez pentru marți, 23 ianuarie

evenimente1
Foto: Ben White

Prima lună de iarnă se strecoară încet-încet de pe calendarul anului 2018, iar evenimentele devin tot mai utile pentru voi. De data aceasta, echipa #diez a selectat locuri în Chișinău unde să plecați și să aflați lucruri noi, să vă odihniți ori să priviți un film excepțional la cinema Patria.

#Ateliere de creație pentru copii și adulți

Organizatorii vă invită la Ateliere de creație, unde veți studia: picturi pe sticlă, vopsirea figurinelor de gips, decorarea cutiuțelor, farfurioarelor etc. Atelierul are drept scop descoperirea abilităților artistice ale dvs și ale copiilor. Atelierul se desfășoară pe adresa str. Ștefan cel Mare 19, cu începerea la ora 15:00. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

#Forma Apelor


The Shape of Water este o poveste situată pe fundalul Războiului Rece, în America, în jurul anului 1963. Într-un laborator guvernamental ascuns, de înaltă securitate, singuratica Elisa este prinsă într-o viață a tăcerii și izolării. Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoarele secrete. Curând, viața tinerei Elisa se schimbă pentru totdeauna atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret.

Vă lăsăm să explorați de sine stătător subiectul filmului, vizitând cinema Patria. Detalii despre film vedeți aici.

17

#Ședința Top Toastmasters din 23. 01. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 23 ianuarie 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebită, cu un invitat special.

Invitat special al serii va fi Elena Ozon.

Mai multe detalii găsești AICI!

#H2O up for sale – prima proiecție de film în noul an

Participă la proiecția filmului H2O pentru vânzare – Când lucrul principal devine o chestiune minoră. Film documentar de Leslie Franke și Herdolor Lorenz 2005/58’/Germania.

Despre film: De obicei, oamenii apreciază cele mai importante bunuri atunci când le lipsesc. Așa este și în cazul apei. Alimentarea cu apă în Anglia a fost privatizată în 1989. Întreținerea țevilor este prea costisitoare și nu e profitabilă. Această situație aduce o mulțime de probleme pentru locuitori.

Intrarea este liberă!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Deschiderea Players Club

Players Club se deschide pe data de 27.01. Vin-o cu un prieten și primește o oră gratis împreuna în ziua deschiderii. Locație: pe str. Gheorghe Asachi 54. (sub Andys Pizza,Telecentru). Toți sunt bineveniți!

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente