Recomandări #diez pentru 18 ianuarie. Cinci evenimente interesante pentru o zi friguroasă de joi 

evenimente37
Foto: Matthew Henry

Chiar dacă afară e frig și lapoviță, evenimentele nu au fost contramandate și te așteaptă cu mare drag. Pentru un sfârșit de zi frumos, #diez a ales o serie de evenimente la care poți să-ți reîncarci bateriile cu energie.

#Wine Friendly „Armonia Gusturilor” hosted by LO CHEF

wine friendly

Dacă ești un fan al vinurilor, atunci ești așteptat pe 18 ianuarie la Wine Friendly „Armonia Gusturilor” – un eveniment găzduit de Lo Chef – Studiou Gastronomic.
Vei avea parte de o degustare cu vinuri din soiuri indigene, precum Feteasca Neagră, Feteasca Albă și Feteasca Regală.
Degustările vor fi ghidate de somelierul Andrian Digolean & chef Marian Danu. Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

#Blues and Rock’N’Roll Live Music

blues

Tot mâine ești așteptat la o sesiune de muzică live cu specific american (blues, Rock’N’Roll, folk, country, jazz), o combinație dintre voce și instrumente (chitară și saxofon) cu un duet care vor încânta publicul. Mai multe detalii AICI.

#Târg De Haine MAMI&CO IANUARIE 2018

targ

Tot mâine ești așteptat la Târgul de haine, care are drept scop strângerea de fonduri în scopuri caritabile. Pentru mai multe detalii accesează AICI.

#Securitatea copiilor pe Internet

siguranta copiilor

În exclusivitate doar pentru părinții studenților Junior STEP IT Academy Moldova organizează un master class gratuit «Siguranța copiilor pe internet». Mult se vorbește despre pericolele internetului pentru copil, dar nimeni nu spune cum să-ți protejezi copilul atunci când el lucrează cu World Wide Web? Mai multe detalii AICI.

#Pub Quiz: „Final Fight”

quiz

Ce reprezintă Pub Quiz? Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente