A nins cu premii generoase în ultima zi a Târgului de Crăciun. Cine sunt câștigătorii

targul de craciun

Târgul de Crăciun din Chișinău a adus multă bucurie și cadouri generoase pentru șase persoane, care au trăit o adevărată experiență „Acasă de Crăciun”. Câștigătorii Marii Extrageri a Tombolei de Crăciun au făcut cumpărături, au completat biletul special și au plecat acasă cu surprize de la Moș Crăciun.

Cei șase norocoși sunt:

– Alexei Efimov din Chișinău – câștigător al premiului mare: un televizor Samsung de model Led 49 UE49M6500AUXUA;
– Ion Cojocaru din Cojușna și Ian Solcan din Chișinău – câte un Apple iPad 4 Wi-Fi 4G 32Gb Black;
– Andrei Ursu, Nadejda Savuleac și Ioana Varvariuc din Chișinău au plecat acasă cu câte un telefon mobil de model Samsung Galaxy J7 Pro Duos SM-J7 30F 32 Gb Gold.

Potrivit Regulamentului Tombolei de Crăciun, pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuia să fie prezent la concertul de închidere a Târgului de Crăciun sau să răspundă imediat la numărul de telefon pe care l-a indicat pe biletul de loterie.

Primul Târg de Crăciun în stil european, amenajat la Chișinău de Guvernul Republicii Moldova, s-a desfășurat în perioada 15 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018 pe strada 31 august 1989, devenită în premieră pietonală în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente