Cel mai frumos brad de Crăciun, împodobit cu 40 de mii de luminițe, 5 zone de distracții pentru orice vârstă și preferință, sute de mii de beculețe colorate, colinde și muzică live – toate învăluite în aromă de vin fiert și scorțișoară. Nu este un scenariu desprins dintr-o poveste ci se întâmplă chiar în Moldova, la primul Târg de Crăciun din Chișinău, organizat de Guvernul Republicii Moldova. Evenimentul a atras un milion de vizite și tot atâtea zâmbete și emoții de fericire în perioada sărbătorilor de iarnă. Cele mai frumoase tradiții au inundat strada 31 august 1989 și au adunat la un loc copii, părinți și bunici care au trăit și au simțit magia „Acasă de Crăciun”.

E lucru știut: așteptarea e lungă și pare să nu se mai termine, dar odată venite, sărbătorile trec cât ai clipi cu ochii. Chiar dacă Anul Nou și Crăciunul au trecut, ne-am întors din vacanțe sau concedii, la Târgul de Crăciun sărbătorile încă nu s-au încheiat, iar organizatorii au pregătit multe surprize pentru vizitatori. Și ce fel de iarnă fără cadouri? În ultima zi a târgului, fiecare dintre noi are șansa să participe la o Tombolă și să primească premii generoase de la Moș Crăciun. Iată ce vei putea câștiga:

# Premiul Mare – un televizor Samsung (model Led 49 UE49M6500AUXUA)

# două Apple iPad 4 (Wi-Fi 4G 32Gb Black)

# trei telefoane Samsung Galaxy J7 Pro Duos (SM-J7 30F 32 Gb Gold)

Unul dintre aceste premii poate fi al tău, condițiile de participare sunt simple și puține, iar șansele de câștig – multe! Orice vizitator poate intra în concurs, dacă ai fost la târg sau încă vrei să mergi, iată care sunt condițiile de participare:

#  să vii la Târgul de Crăciun din strada 31 august 1989 până la 14 ianuarie;

# să completeazi biletul special, pe care îl primești de la comercianți în schimbul unei cumpărături;

# să arunci biletul completat în urna pentru tombolă, amplasată în căsuța de lemn special amenajată și pe care o găsești lângă Pomul de Crăciun din scuarul Palatului Național;

# să asiști la marea extragere care va avea loc în data de 14 ianuarie, ora 18:00 și să afli ce ai câștigat!

Marele câștigător poți fi chiar tu! Dacă ai îndeplinit condițiile de participare, vino pe 14 ianuarie, de Anul Nou pe stil vechi, La Târgul de Crăciun și participă la Marea Extragere. Aceasta va fi organizată în mod aleator, în prezența unei Comisii de Organizare special create ca concursul să se desfășoare cât mai bine. Regulamentul tombolei este publicat și pe siteul www.targuldecraciun.md

Participă și tu la marea tombolă și primește cadouri de la generosul Moș Crăciun al Târgului de Crăciun din Chișinău! Informaţii suplimentare puteți obține apelând gratuit numărul de telefon 0-22-23-31-94.