Vineri - ziua pe care o așteptăm atât de mult, ziua care ne place și ne bucură. Și dacă tot am ajuns la acest sfârșit de săptămână ar fi bine să-l încheiem frumos și util. Echipa #diez vine cu câteva recomandări de evenimente frumoase pentru toate vârstele și gusturile. Savurează această zi de vineri din plin!

#Examen la disciplina: D A N S

Studenții anului 1 – ATC, vă invită la examenul lor la disciplina: D A N S , ce va avea loc vineri, 12 ianuarie , începând cu ora 13:00, în sala 121.

Coordonator artistic al cursului: Prof. Univ. Inter. Nelly Cozaru.

Pedagog: Irina Slobodeaniuc

Mai multe detalii găsești AICI!

#Anime Screening Night #11

Sunteți invitați la prima ediție Anime Screening Night din 2018.

Această ediție va fi despre Overlord. Aduceți-vă prietenii și vecinii și petreceți seara împreună.

Link la înregistrare: http://bit.ly/2AqawH4

Mai multe detalii găsești AICI!

#CerculDeFilm XVI

Pe 12 ianuarie sunteți la film. Pentru această ediție de început de an, vi se propune filmul american Her – 2013 Movie, un film despre un viitor tot mai previzibil și schizoid. După o căsătorie și un divorț, personajul principal se orientează către o relație cu un sistem de operare cu inteligență artificială, capabil de a se adapta psihicului uman. O tentativă eșuată de a se implica într-o relație cu o femeie, îl face pe personajul principal să se apropie și mai mult de sistemul de operare vorbitor. Atât de apropiat încât se arată stupefiat când află că sistemul mai comunică cu alte câteva mii de persoane în același timp.

Sunteți așteptați vineri, 12 ianuarie, la 7 seara, la Asociație – str. A. Sciusev 56, vis-a-vis de magazinul Nr.1!

Întrarea este liberă!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Mafia

Dacă sunteți fan al jocului Mafia și nu știi cu ce să-ți completezi seara de vineri atunci i-ați prietenii și asigură-ți o seară interesantă.

Vineri, începând cu ora 20:00 ești așteptat la Versenz Café.

Mai multe detalii găsești AICI!

#YouTube și Instagram – secrete de la profesioniști

Copilul Dumneavoastră nu se desparte de telefonul mobil? Îi place să fotografieze și să filmeze prietenii, momente importante sau distractive și tot ce îl înconjoară?

Organizatorii îți propun să vă orientați acest hobby într-o direcție corectă!

Sunt invitați copiii de 9 – 14 ani și părinții lor la o lecție deschisă gratuită „YouTube și Instagram – secrete de la profesioniști”

Mai multe detalii găsești AICI!

#Târg De Haine Mami&Co FAIR

Sunteți invitați pe 12-14 ianuarie la târgul Mami&Co Fair (haine noi și în stare ideală pentru copii și maturi , încălțăminte, accesorii, cadouri, jucării, ținute de seară, ținute de munte, genți, baby box pentru vacanțe și altelte.

Adresa: Mami&Co Fair pe Testemițanu 29/5, etaj 1, sediul City Parking Center.
Ora: 9:00 – 21:00
Intrarea este liberă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Noise Funk cu Fresh Sly!

Ce faci vineri seara? Nu ai planuri, atunci să știi că Kira’s Club a pregătit pentru tine distracție la maxim. Muzică bună, dans și petrecere până dimineața – alege să petreci timpul frumos.

Sunteți așteptați la ora 22:00 la Kira’s Club.

Mai multe detalii găsești AICI!

#FERDINAND 3D

Dacă nu ai ce face vineri seara atunci vizionează filmul Ferdinand – după ce a fost confundat cu o fiară periculoasă, taurul Ferdinand este capturat și dus din casa lui. Hotărât să se întoarcă la familia sa, el adună o echipă pestriță de animale, ce vor avea parte de aventura vieții lor.

Mai multe detalii găsești AICI!