Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru miercuri, 10 ianuarie

evenimente27
Foto: Nathan McBride

Spiritul sărăbătorilor de iarnă mai persistă pe străzile orașului, chiar dacă acestea au trecut deja. Iar pentru ca magia să continue, echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente la care poți să petreci o zi frumoasă de iarnă sau să închei o zi reușită.

#Moș Crăciun la patinoar

mos craciun

Moș Crăciun a împărțit toate cadourile, iar acum are timp liber să patineze. Dacă ai acasă un pici și vrei să-l antrenezi într-o activitate interesantă, atunci poți găsi mai multe detalii AICI.

# Seminar Gratuit | Cum să câștigi bani pe Bitcoin

bitcoin

Mulți sunt cei care vorbesc despre Bitcoin. Și mai mulți sunt cei care au auzit de el. Dar oare câți sunt cei care știu cum pot obține profit atunci când crește prețul la Bitcoin, dar și când scade? Dacă te interesează, mai multe poți afla AICI.

#Vernisarea expoziției ,,O poveste de iarnă”

 

vernisaj

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” în colaborare cu Studioul Radio pentru Copii și Adolescenți de la Radio Moldova organizează inaugurarea expoziției de design vestimentar și pictură decorativă „O poveste de iarnă”. Mai multe detalii afli AICI.

#IQuiz-294

quiz

Dacă sunteți pasionat de jocuri intelectuale, atunci nu trebuie să ratați IQuiz-294. Tot de ce aveți nevoie este de o gașcă de prieteni și o mare dorință de a câștiga. Mai multe detalii aflați AICI.

# The Greatest Showman on Earth

PATRIA

Cinefilii se pot delecta cu o nouă producție „The Greatest Showman on Earth”. Filmul prezintă povestea lui P.T. Barnum, showman american, fondator al circului ambulant care a ajuns cunoscut în întreaga lume sub numele de Ringling Bros and Barnum & Bailey Circus. Mai multe detalii aflați AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente