Pregătirile pentru primul Târg de Crăciun au început. Ce vor putea găsi vizitatorii „Acasă de Crăciun”

1-8-768×432

Pregătirile pentru primul Târg de Crăciun în stil european desfășurat la Chișinău au început în forță! Începând cu astăzi, 11 decembrie 2017, ora 13.00, strada 31 august 1989 va fi închisă în perimetrul str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni – str. Aleksandr Pușkin, cu scopul de a definitiva toate lucrările necesare pentru cel mai important eveniment al iernii. Timp de o lună, până pe 15 ianuarie 2018, tronsonul va deveni pietonal, în timp ce transportul public care circula în zonă va avea un alt itinerar, iar traficul rutier va fi redirecționat pe străzile paralele.

Pentru a evita ambuteiajele, șoferii sunt îndemnați să respecte indicatoarele rutiere temporar amplasate în zonă, iar locuitorii Capitalei sunt îndemnați să-și planifice din timp ieșirile. Mai multe informații despre noul traseu al transportului public găsiți pe pagina online a Primăriei Municipiului Chișinău.

Tot astăzi, Guvernul va inaugura pomul de Crăciun instalat de autoritate pe strada 31 august 1981 din Capitală. „În următoarea săptămână, strada 31 august 1989 urmează să fie decorată cu mii de luminițe, pentru ca organizatorii Târgului de Crăciun să creeze farmecul de poveste specific tradițiilor de iarnă, ca în marile oraşe europene. Totodată, vor fi amenajate și cele cinci zone speciale ale Târgului de Crăciun, care vor asigura vizitatorilor bucuria de a sărbători Acasă de Crăciun”, se arată într-un comunicat de presă.

Mai multe detalii despre Târgul de Crăciun pot fi găsite pe site-ul oficial targuldecraciun.md și pe pagina de Facebook.

Primul Târg de Crăciun în stil european este organizat de Guvernul Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente