(foto) Cu ce reacție vine producătorul de mezeluri al cărui brand a apărut în fotografiile cu fabricatele din carne expirate

meathouse1

Producătorul de mezeluri Meat-House (denumire juridică a companiei – Cardiax Plus) vine cu o reacție în urma scandalului provocat de imaginile mezelurilor alterate în care pe unele produse se vede logoul companiei. Potrivit instituției, produsele din imagine nu se mai fabrică de companie din anul 2016.

Conducerea companiei Cardiax-Plus SRL vă aduce la cunoștință că produsele din imaginile care nu se știe de către cine au fost răspândite, nu se mai fabrică la noi în companie din anul 2016”, se menționează într-un mesaj expediat pe adresa redacției de departamentul marketing Meat-House, scrie agora.md.

Referindu-se la controlul din 1 decembrie, sursa precizează că în aceeași zi a primit certificate sanitar-veterinare pentru marfa aflată în depozit.

„În rezultatul controlului compania noastră a primit certificate sanitar-veterinare, în care este indicat că păstrarea și distribuirea mărfii are loc fără încălcări”, mai precizează sursa.

 

meathouse2 meathouse3

Amintim că Centrul Municipal de Sănătate Publică și Inspectoratul Național de Investigației au anunțat în cadrul unei conferințe de presă despre rezultatul unor percheziții efectuate la 1 decembrie curent în depozitul unui producător de mezeluri. În urma acestui control au fost depistate mezeluri alterate, dar și tone de carne fără acte de proveniență și cu etichete din viitor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente