(video) Respectați regimul de viteză. Parlamentul a realizat spotul social pentru sensibilizarea șoferilor

spot

Parlamentul Republicii Moldova a lansat la începutul anului curent o campanie de conștientizare a riscurilor nerespectării de către șoferi a regimului de viteză. Drept continuitate, recent, a fost realizat un spot social prin care părinții sunt încurajați să fie responsabili și să-și transporte copiii doar în scaune auto speciale, pentru siguranța acestora.

Atât campania, cât și spotul sunt realizate în contextul promovării măsurilor pentru Siguranța Rutieră la nivel mondial.

Spotul are drept scop sensibilizarea șoferilor asupra necesității respectării regimului de viteză, cuplarea centurii de siguranță și transportarea copiilor în scaune auto, dar și a sociatății asupra nevoii de asigurare a mijloacelor de adaptare a sistemului de reținere pentru copii, astfel încât călătoriile să fie sigure.

Spotul este în limba română cu subtitrare în limba rusă și are o durată de 30 de secunde. Acesta a fost realizat cu suportul Organizației Non-Guvernamentale „Automobil Club din Moldova” și al partenerilor externi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente