Cum poți găsi joburile de care ai nevoie direct din Facebook Messenger fără a avea nevoie de un CV

findcollage

Acum poți găsi sute de joburi relevante pentru tine direct din Messenger cu GAUS Chatbot.

Click pe link: www.m.me/gausalgorithmapasă Get Started/ Începe și lasă-l pe GAUS să gasească cele mai potrivite oferte pentru tine.

chatbot gaus scrin

În fiecare zi diferența între stilul de viață al candidaților și modul cum se face selecția la job a acestora crește. Milenialii, cei ce acum pășesc pe piața muncii sunt mereu conectați la net, la prieteni, la informație. Tot ei, generează conținut digital în fiecare zi, dar în același timp ei sunt rugați să elaboreze un CV, la fel cum erau rugați aplicanții în 1990.

GAUS încearcă să rezolve această problemă cu un chatbot inteligent pentru recrutare care foarte rapid poate analiza atât informația despre tine, în calitate de candidat, cât și procesa sute de anunțuri de angajare în câteva secunde pentru a găsi cele mai relevante oferte care ți se potrivesc.

BeFunky Collage

Deși suntem încă reticenți de a vorbi cu un robot și încercăm cât mai repede să ne conectăm cu un operator când sunăm la serviciul GSM sau vrem să aflăm programul la cinema, acest aspect se va schimba și o să preferăm un chatbot să ne ajute din cel puțin trei motive:

#. Abundența de date — în fiecare zi se generează 2 trilioane GB de date, iar oamenii pur și simplu sunt mai înceți în procesarea volumelor mari de informație;

#. Acces la informația necesară în timp scurt — este motivul de ce folosim Google și nu mai sunăm la serviciul de informații;

#. Aplicabilitate — doar infomația în sine nu mă ajută, eu am nevoie să știu dacă acest lucru este potrivit pentru mine și dacă mă poate ajuta, iar conexiunile rapide între persoane, entități, locații poate fi făcut mai rapid cu un chatbot (vezi succesul rețelelor sociale sau city maps).

anna-demianenko-12400

Despre GAUS

GAUS-logo-dark

GAUS – este o platformă interactivă de recrutare, dezvoltată în Moldova și special creată pentru Millennials, tinerii născuți după anii 1990, care au nevoie de o abordare conectată și dinamică în procesul de căutare a jobului dorit. Fondatorii GAUS sunt Eugeniu Gîrla și Iulian Gulea, ambii cu peste 7 ani experiență în recrutare, training, tehnologii informaționale, și dezvoltare organizațională.

22885885_1873241562703895_6603844255115095621_n

Acum poți găsi sute de joburi relevante pentru tine direct din Messenger cu GAUS Chatbot. Click pe link: www.m.me/gausalgorithm apasă Get Started/ Începe și lasă-l pe GAUS să gasească cele mai potrivite oferte pentru tine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente