Un tânăr de 25 de ani, cu studii la Cluj, a devenit șeful de cabinet al vicepreședinteului Parlamentului

Ion Ranga-02

De câteva zile, cabinetul vicepreședintelui Iurie Leancă este condus de Ion Ranga, un tânăr de 25 de ani, absolvent al Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Anterior, acesta s-a remarcat în cadrul mai multor proiecte internaționale pe filiera societății civile, dar și în domeniul politic, fiind președintele TPPEM.

Ion Ranga va fi responsabil de coordonarea activităților din cabinetul vicepreședintelui Parlamentului și va gestiona activitatea legislativă a acestuia.

„Această funcție reprezintă în primul rând o oportunitate să promovez inițiativele tinerilor, iar prin activitatea mea voi încerca să aduc un suflu nou în activitatea Parlamentară”, a declarat Ion Ranga.

El mai spune că a fost plăcut surprins de echipa tânără din Cabinetul vicepreședintelui Iurie Leancă, dar și de cea din Grupul PPE. Ranga se arată convins că alături de colegii din Parlament va reuși să contribuie la îmbunătățirea relației dintre conducerea Parlamentului și tinerii din Republica Moldova.

Mai mult, Ion Ranga lansează și un apel către tineri să vină cu idei, să-și expună problemele cu care se confruntă sau inițiativele care au nevoie de promovare parlamentară pe adresa sa electronică [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente