Te invităm la cel mai tare eveniment din acest an. De ce? Pentru că ai nevoie să fii prezent acolo. Iarăși de ce? Se va vorbi despre cea mai mare problemă pe care o au afacerile care „vând” pe Facebook, despre forțele Retargeting-ului, fie că ești om de afaceri, SMM sau Marketing specialist. Vom deschide culisele și vom vorbi pe șleau, așa cum nu s-a mai vorbit până acum. Fără paranteze și clișee. Pe de-a dreptul.

Când? Pe 4 noiembrie. Unde? V-Continental Business Center, bulevardul Dimitrie Cantemir 5/4. Ora? Între 10:00 și 16:00.

Probabil ai auzit deja de Social Media în Culise, cea mai mare comunitate pe Facebook din Republica Moldova. Aceasta întrunește specialiști SMM, copywriteri, designeri, antreprenori, oameni de afaceri etc. Pe scurt – o audiență bombă.

Păi iată. Social Media în Culise – Supradoză, este evenimentul organizat de această comunitate. Aici ți se vor livra cunoștințe peste așteptările tale. Va fi supradoză de Marketing, cafea, bună dispoziție, dialoguri îndrăznețe și sfaturi practice.

_Z9A4378

Vino la eveniment pentru a îți asigura un schimb de experiențe profesionale, pentru a trăi din plin sentimentul de apartenență într-un grup de colegi cu valori similare și pentru a extinde colaborările locale, naționale și, cine știe, poate internaționale! Cine îți va vorbi din scenă?

#. Vadim Cușnir, Community Manager la Social Media în Culise;
#. Eugeniu Dediu, Consultant în Marketing Digital și proprietarul companiei Eugeniu Dediu Partners;
#. Igor Strechi, Graphic Designer, web developer și proprietarul companiei Purple Media;
#. Eugeniu Topolschi, Specialist în Marketing la WPMatic și Consultant la Eugeniu Topolschi – Digital Marketing;
#. Tudor Placinta, PPC Specialist, Consultant și proprietar la Scoala Google Adwords.

Evenimentul include :

  • Multă cafea
  • Lunch gratuit
  • 10 cărți pentru concursuri
  • Un curs gratuit Google Adwords ( câștigătorului din concurs)
  • Cabină foto
  • Vin

_Z9A4500

La evenimentul trecut am avut 70 locuri disponibile. Din ele s-au ocupat doar 84 și încă 40 doritori au rămas în afara evenimentului. Înțelegi?

Așa că nu mai sta pe gânduri, intră pe http://bit.ly/smc_bilete_online și comandă bilete cât mai sunt disponibile. Îți garantăm o supradoză de satisfacție și vei găsi răspuns la multe întrebări care te frământă.

 

P.S. Imaginează-ți acea babă în piața centrală, ce strigă în gura mare “Otravă” și încearcă să stimuleze vânzările. Vocea ei cam scârțâie la cap. Acum imaginează-ți o sirenă frumoasă, care își cheamă iscusit clientul. J

Care dintre aceste 2 modele e mai aproape de prezența ta pe Rețelele de Socializare?