Cumpărați tot ce doriți cu Easy Credit, dar plătiți rapid și convenabil cu Paynet

Boris

Compania de creditare Easy Credit activează pe piața Republicii Moldova mai mult de 12 ani și în pofida concurenței acerbe în domeniul creditelor, aceasta a reușit să-și asigure o poziție de lider în toate sectoarele de afaceri. Сu Easy Credit poți în cel mai scurt timp obține un împrumut doar cu buletinul, pe loc, fără giranţi sau garanţii. Pe parcursul acestor ani, compania a reușit să deservească sute de mii de clienți – persoane fizice.

Important de menționat este că EasyCredit este una din puținele organizații de microfinanțare, care finanțează și pensionarii.

Compania are peste 1000 de parteneri, de la care puteți cumpăra tot de ce aveți nevoie în credit. Procedura de perfectare a unui credit este foarte simplă. De exemplu vă aflați într-un magazin specializat în telefoane mobile și echipamente I și doriți să procurați ceva, dar nu aveți suficiente resurse financiare. Datorită Easy Credit puteți solicita cu ușurință un împrumut la fața locului, iar în câteva minute obțineți ceea ce doriți. Și dacă ați avut deja împrumuturi la Easy Credit – atunci împrumutul este aprobat instantaneu.

Într-adevăr, compania dvs. ajută consumatorul să achiziționeze, fără a dispune de mijloacele financiare necesare, bunurile dorite, însă, prin urmare, compania obligă consumatorul să viziteze banca lunar pentru a plăti ratele aferente. Ce părere aveți despre acest lucru ?

IMG_1821

„Compania noastră are grijă de clienții săi și de aceea am semnat un acord privind cooperarea cu unul dintre cele mai sigure și comode sisteme de plăți – Paynet. Vreau să recunosc că eu folosesc portofelul electronic PayNet pentru plata utilităților.

Tocmai datorită unor companii precum Paynet, nu trebuie să mergeți la bancă în fiecare lună, să stați în coadă dar va fi suficient să vă petreceți un minut pentru a efectua plata de care aveți nevoie”, a menționat Victor Gamart – Director General-  ICS Easy Credit SRL.

De ce Paynet ?

„Înregistrare simplă, interfață user-friendly, disponibilitatea aplicației mobile, capacitatea de a plăti nu numai a ratelor , ci și utilități, plată pentru servicii de telefonie mobilă și multe alte servicii, capacitatea de a transfera bani persoanelor apropiate și chiar de a primi bonusuri și reduceri oferite de sistemul Paynet de plată.

Nu mai vorbim aici și de timpul pe care îl economisim, posibilitatea de a plăti la un moment convenabil pentru tine și în orice zi. În urma avantajelor și posibilităților oferite de Paynet este clar motivul rezonabil pentru care am ales acest sistem de plată.

Compania noastră este foarte mulțumită de cooperarea cu Paynet, iar rezultatele pozitive confirmă acest lucru, vom continua să avem o cooperare fructuoasă, reciproc avantajoasă. Sperăm ca următorul serviciu comun să vă surprindă plăcut”, a mai subliniat sursa.

Pe final,  Victor Gamart, directorul general  ICS Easy Credit SRL a venit și cu o recomandare: „Beneficiați de oportunitățile care sunt în secolul XXI:  cumpărați tot ce doriți cu Easy Credit și plătiți rapid și convenabil cu Paynet!”

Boris3

 

Taguri: #Paynet
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente