(foto) Într-un lan de levănțică sau în balonul cu aer cald. Care sunt cele mai memorabile cereri în căsătorie organizate de Cristina Postolachi

1500387401_postolachi.md-cereri-n-cstorie-2016-cristina-postolachi-99

Fiecare fetiță visează la ziua în care urmează să fie cerută în căsătorie. Cristina Postolachi este un cupidon în acest sens, tânăra organizează cele mai inedite cereri, iar la momentul actual, palmaresul său însumează 150 de cupluri fericite.

Toate cele 150 de cereri organizate de Cristina au fost deosebite și unice. Am rugat-o să selecteze 10 dintre cele mai memorabile cereri, iar printre acestea se numără și prima experiență, care a devenit una specială pentru organizatore.

# Cererea cu umbrelele

  A fost una dintre primele pe care am organizat-o şi e una specială pentru mine.

# Cerere în vie

Aici am avut o atmosferă romantică!

# Zborul cu avion de cursă mică

Zic eu că anume această cerere cuprinde o mulţime de emoţii, andrenalină, lacrimi de fericire şi o zi memorabilă.

# Zborul cu balon

Dragoste la propriu care pluteşte în aer.

# Conceptul de cerere cu pictor

Implicarea personajelor adiţionale în scenariile noastre dau o notă de surpindere.

# Orheiul Vechi

Aici cred că putem vorbi despre peisaje rupte din basme, „decoruri” oferite direct de natură.

# Castel Mimi

Mulţi clienţi aleg acest loc pentru parfumul de epocă pe care îl oferă această locaţie. E şi una dintre preferatele mele

# Lanul de levănţică

Aici am avut parte nu doar de frumuseţea lanului şi aroma de nedescris, dar şi de un apus tulburător!

# Lanul de floarea soarelui

E un loc pe care îl folosim pe timp de vară mai mult. E la fel de inedit.

# Restaurante la înălțime

Am organizat o cerere în căstătorie la un restaurant de lux din capitală. Pe lângă toată frumuseţea locului, am avut parte de o privelişte şi un apus rupt din poveste.

„Ar fi superb dacă domnii ar alunga orice semn de suspinciune”. Sfaturi de la Cristina Postolachi pentru tineri

 Cristina nu a ezitat să ofere și niște sfaturi tinerilor care planifică să-și ceară în căsătorie a doua jumătate. Organizatoarea recomandă domnilor să aleagă locuri care au o valoare sentimentală pentru ei și iubitele lor. „Au fost clienţi care au optat pentru locuri unde şi-au dat întâlnire pentru prima dată cu cea care urmează să le fie soţie. Fiecare cerere e una romantică, are un scenariu aparte, personalizat.”

Ce ține de cererile nestandarde și memorabile, Cristina sugerează bărbaților să evite locurile cum ar fi restaurantele și hotelurile. „În calitate mea de organizator optez pentru locuri neobişnuite cum ar fi o pădure, livadă, vinărie, câmp, pe lac, vaporaşe etc., iar eu îi aştept pe cei mai curajoşi!”

Tânăra menționează și discreția drept un factor important în planificarea unei cereri, deoarece eliminarea oricărei bănuieli asigură obținerea unor emoții adevărate. „Ar fi superb dacă domnii ar alunga orice semn de suspinciune, „adieri” că urmează o surpriză unică. Să poarte discuţii nevinovate despre dorinţele ei în materie de nuntă, cerere, să afle cât mai multe detalii şi lucruri care îi fac plăcere.” Cristina sugerează tinerilor să vorbească cu iubitele și prietenele acesteia, pentru a afla cât mai multe informații despre visurile ei în materie de cerere în căsătorie.

„Vrei să fii soția mea?”. Cum îi reușește Cristinei să organizeze cereri inedite

Povestea proiectului „Cereri în căsătorie” are deja trei ani. Tânăra recunoaște că această perioadă este una dintre cele mai frumoase din viața sa. „Eram în căutarea unei noi activităţi, doream să mă implic în lucruri noi pentru ţara noastră. Atunci mi-a venidt ideea că aş putea să îi ajut pe domni să îşi ceară iubitele în căsătorie, şi nu oricum, ci conform unui scenariu unic, romantic, emoţionant.” După ce a contribuit la unirea destinelor primului cuplu care i-a solicitat ajutorul, Cristina a înțeles că a făcut o alegere corectă în ceea ce ține de domeniul de activitate pe care a ales să-l profeseze. Acum tânăra are un nou vis, aceasta dorește să unească destinele oamenilor și peste hotare.

Pline de emoție, sentimente și multă dragoste, cererile organizate de tânără s-au soldat cu multe lacrimi de bucurie, iar toate fetele au răspuns afirmativ la întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Totuși Cristina e convinsă că dragostea adevărată nu se leagă neapărat de atmosfera pe care o crează ea. Cred cu certitudine că pentru orice domnişoară contează momentul când iubitul se implică la crearea cadrului perfect pentru cerere şi îl tratează ca pe ceva magic, frumos.” Factorul care le determină pe domnișoare să rostească acel „da” mult așteptat este dorința iubiților de le surprinde, grija cu care aceștia pregătesc momentul de vis și dragostea care îi determină să le dăruiască o zi de neuitat.

Numele Cristinei a început să devină răsunător grație succesul de care se bucurau cererile irepetabile organizate de ea. Pe lângă acestea, tânăra mai organizează și alte tipuri de petreceri. Mai nou, am dezvoltat serviciul de wedding planner pentru toţi cei care vor să aibă o nuntă ieşită din tipare. Cea mai nouă activitate pe care încerc să o cresc e cea de organizarea petrecerior de baby shower.” Dorința de a fi gazda unui eveniment inedit îi îndeamnă pe oameni să apeleze tot mai frecvent la serviciile organiztoarei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente