Fii voluntar în Bulgaria și câștigă o experiență de neuitat. Cheltuielile de cazare sunt acoperite integral

Blagoevgrad-3
Foto: www.aubg.edu

Ai între 18 și 30 ani, cunoști lumba engleză și computerul? Fii voluntar în Bulgaria pe o durată de 12 luni și câștigă o experiență de neuitat.

Proiectul „3E: EVS Eastern Express” propune tinerilor din Moldova, Ucraina și Georgia oportunitatea să învețe politici europene  în domeniul muncii pentru tineret și să aplice apoi cunoștințele dobândite la ei acasă, în educația formală și în rândul colegilor lor. Programul se va desfășura la Blagoevgrad, Bulgaria, începând cu 1 Decembrie 2017.

Fiecare voluntar va fi încurajat să își propună propriul proiect personal, o activitate care este benefică pentru grupul țintă. Principala metodologie utilizată pe tot parcursul proiectului este dialogul, învățarea prin practică și implicarea directă în activități. Ca rezultat, toti cei trei voluntari vor dezvolta o mai bună conștientizare a cetățeniei europene și a diferitelor competențe transversale, inclusiv, cum ar fi competențele digitale, spiritul de inițiativă și antreprenoriat, abilități sociale și de comunicare internațională, managementul și abilități de prezentare.

Voluntarii vor fi găzduiți în camere comune, cu un alt voluntar, de același sex, în apartament propriu cu baie, terasă și bucătărie, complet mobilat cu toate ustensilele de bucătărie necesare. Toate cheltuielile cu cazarea vor fi acoperite. Voluntarii vor fi implicați în activități de 30-35 de ore de lucru pe săptămână.

În fiecare lună, voluntarul va primi suma de 190 EUR pentru alimente și bani de buzunar.

Cei interesați sunt rugați să trimită CV-ul la adresa electronică [email protected] și să completeze formularul aici.

Data limita de depunere a dosarului este 22 Octombrie 2017.

Autoare: Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente