Legea celor 2%: Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în topul încrederii contribuabililor. Câți bani au fost redirecționați

cmji1
Foto: CMJI

În 2017, cetățenii Republicii Moldova au avut ocazia, în premieră, să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către o organizație în care au încredere. Astfel în topul celor mai populare organizații către care s-au redirecționat bani, este Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Către CMJI  au fost redirecționate 9017,86 lei, iar organizația mulțumește susținătorilor ei. Banii vor ajuta la organizarea activităților din anul 2017 (Campionatul de Ce?Unde?Când?).

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație ne-guvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți. Clubul există din anul 2000 și pe parcursul celor șaptesprezece ani de existență a reunit sute de elevi, studenți și tineri absolvenți în concursurile intelectuale organizate cu regularitate.

La 1 noiembrie, Ministerul Finanțelor va publica lista integrală a organizațiilor care au beneficiat de Legea celor 2%.

Toate informațiile despre Legea 2% – instrumentul care permite persoanelor fizice să redirecționeze 2% din impozitul lor pe venit către organizațiile neguvernamentale și cultele religioase din țară – pot fi găsite acum pe o singură adresă www.2procente.info.

Locația virtuală găzduiește informații accesibile atât pentru cei care vor să susțină comunitatea cu 2% și să participe la gestionarea banului public, cât și pentru beneficiarii mecanismului.

Portalul informativ este în același timp și un raft virtual cu cele mai relevante resurse multimedia care explică pe îndelete mecanismul 2%.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente