(video) Sperietori pentru copii sau băieți la balul burlăcițelor! În ce ipostaze sunt solicitați polițiștii din Moldova

Безымянный

Proiectul Hy No Rock vine cu o doză de umor și pentru săptămâna curentă. Cei care au acceptat de această dată provocarea sunt eroi adevărați, e vorba despre persoanele care zi de zi ne apără, polițiștii.

Pentru a distruge stereotipurile legate de domeniul lor de activitate, polițiștii au acceptat provocarea de a răspunde la întrebările echipei Hy No Rock. Colaboratorii organelor afacerilor interne au venit să relateze cealaltă față a meseriei pe care o profesează, apărând înaintea camerelor în ipostaze mai deosebite. Deși sunt obișnuiți cu munca din spatele reflectoarelor, polițiștii nu au ezitat să relateze ce le place sau ce nu le place în profesia lor, frazele clișee pe care le aud zi de zi, situațiile amuzante în care aceștia au fost implicați, iar la final au mai și cântat.

„Oooo, domnișoară!!!”

„Și iarăși, din nou amendă.”

„Chiar cu mine vrei să-ți fași planu?”

„Dă s-nențălejim.”

„Tu de mâine nu lucrezi.”

„Hai că amuș te-ndoi.”

„Eu a să te găsăsc.”

„Vine un om, enervat: Vă rog frumos pe o secundă, dar vă rog frumos urgent, am un copil în spate care nu vrea deloc să stea în mecanismul de reținere… făceți cumva să stea în scaun, eu nu vreau să primesc amendă.”

„La 4 dimineața eram într-un sat, am pornit sirena, girofarul, el se oprește, scoate cheile, ia casca subțioară și sare un zid de vreo doi metri, de acolo se aude un câine și pațanu sare gardu înapoi, și zice, nu, cu voi e mai bine.”

„A fost o solicitare, un conflict la o cafenea, la o masă acolo erau vreo 15 fete, era divcișnik, și în afară de barman acolo nu mai erau băieți, am întrebat unde-i conflictul, da ele: da noi ne-am pricalit, n-avem băieți și primul gând care ne-a venit în cap era să sunăm la poliție.”

„Ne-am dus la fața locului, vine cetățeanul: Intrați în casă uitați-vă acolo că este cineva, uitați-vă la balcon că poate s-a dus la balcon,d-apoi drașii, n-ați văzut drașii acolo?”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente