(video) Cimișlia dansează! Cum poți ajuta unica trupă de majorete din Moldova să participe la un concurs internațional

cimișlia

Cimișlia demonstrează că dansează în continuare. De data aceasta, orașul dansator vrea să-și ducă faima peste hotarele țării, iar ansamblul „Europa” – unica trupă de majorete din Moldova vrea să participe la un concurs în România.

Ansamblul „Europa” este unica trupă din Moldova care practică stilul de majorete. Ei își doresc cu ardoare să reprezinte Republica Moldova la Concursul de Majorete din or. Buzău, România, dar din păcate, cheltuielile de transport, cazare și alimentare depășesc cu mult bugetul de care dispun.

Aceștia au nevoie de 1600 de euro pentru a participa. Întrucât 600 de euro deja au strâns, mai au nevoie de 1000 de euro. Din acest motiv, membrii ansamblului au lansat o campanie de crowdfunding. Puteți susține trupa donând AICI sau la numărul 1555, folosind codul 947, valabil abonaților Moldcell, Unite și Moldtelecom.

„Ne dorim mult să reprezentăm Moldova la nivel interpretativ înalt, deoarece acest eveniment va reuni un număr  mare de echipe de majorete care vor demonstra într-un concurs-spectacol inedit, că aceasta activitate este unică și că trebuie apreciată de public și de autoritățile din domeniul sportului la adevărata ei valoare”, spun inițiatorii campaniei.

Trofeul Balcanic „Femi – Sport” este un concurs balcanic de majorete, gimnastică ritmică, gimnastică aerobică pentru amatori. Evenimentul va reuni 57 de echipe de majorete care vor demonstra într-un concurs-spectacol inedit frumuseţea şi graţia acestei tendințe de dans. Aproximativ 1300 de copii sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment. Echipa de majorete din Cimișlia este favorită la titlu şi are în repertoriu numeroase performanţe.

Trupa „Europa” deține două titluri de campioni naţionali, titlu de laureat a trei emisiuni televizate, de trei ori a ocupat locul I la diverse concursuri şi a avut două prezenţe în semifinala „Românii au Talent” și „Moldova are Talent”.

cimi cimi2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente