Aproape 2000 de imagini care surprind partea nevăzută a Moldovei au fost realizate de cei 12 fotografi străini și locali. Ei au străbătut țara noastră în lung și în lat timp de șase zile în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului fotografic „Discover the routes of life”. Participanții au vizitat 16 locuri de interes turistic din Moldova și au parcurs aproximativ 1200 de kilometri. Mia jos, faceți cunoștință cu cei 12 fotografi.

Laura Masi (Italia)

Fotograf, blogger și influencer popular, specializat în călătorii. Are peste 66.500 de followeri pe Instagram. Fotografiile sale pot fi admirate pe conturile de pe rețele sociale: instagram.com/ruberry/www.ruberry.it și facebook.com/Ruberry/TheRuberry.

View this post on Instagram

Bine ati venit în Moldova! 🇲🇩 Welcome to Moldavia! I would never have believed that one day I would have visited this country. It's really a little-known destination just as the traditions and origins that make it so rich. Moldova is rediscovering is history and has a strong desire to share it with the rest of the world. Rural and uncontaminated landscape. Simple, genuine and kind people who love to have guests at their table. And then research in cutting edge wine that made possible an excellent production, matched with local cuisine that is an explosion of flavors! . Press trip with @visitmoldova #discovermoldova #visitmoldova #beourguest . . . . . . . . . . . #AColorStory#BeautifulMatters #LiveTravelChannel#PassionPassport #Exklusive_Shot#TheBestDestinations #AGameOfTones#BeautifulDestinations #AwesomePix#TravelAwesome #EarthOfficial#Discover_Vacations #BestDiscovery#TravellingThroughTheWorld #Tv_Living#Places_Wow #Earthpix#Wonderful_Places #LonelyPlanet#Instatravel #ArtOfVisuals #EarthFocus#NatGeoTravel #NeverStopExploring#BBCTravel  #CBViews#Kings_Villages

A post shared by Laura Masi (@ruberry) on

Michele Grimaz (Italia)

Fotograf profesionist specializat în fotografii de călătorie. Pe Instagram are o comunitate de 110.000 de urmăritori. Fotografiile sale pot fi vizualizate pe instagram.com/mighele_.

https://www.instagram.com/p/BXddeTHBjKV/?taken-by=mighele_

Roberto Gabriele (Italia)

Fotograf profesionist, organizator de călătorii în întreaga lume pentru alți fotografi italieni. În ultimii patru ani a realizat 65 călătorii în străinătate. Are 8.000 de followeri pe Facebook și 1.000 pe Instagram. Puteți vedea fotografiile sale la facebook.com/ViaggioFotograficoinstagram.com/viaggio_fotografico și www.viaggiofotografico.it.

Magdalena Tomaszewska- Bolałe (Polonia)

Jurnalistă specializată în arta culinară, fotograf și profesoară. Consultant în diplomația culinară și turism. Pe Facebook are 18.000 de urmăritori și alți 2.500 – pe Instagram. A câștigat două Grand Prix-uri la Gourmand World Cookbook Awards pentru cea mai bună carte din categoria Bucătărie din Europa de Est și gastronomia diplomatică. Îi puteți da follow pe facebook.com/Kuchniokracja, instagram.com/kuchniokracja și www.kuchniokracja.hanami.pl.

Maria Wiktoria Górecka (Polonia)

Fotograf profesionist, specializat în arta culinară, promotor al schimburilor culturale și al culturii fotografice în domeniul gastronomiei. Pe Facebook are 5.000 de urmăritori, iar pe Instagram – 3.000. Îi puteți urmări activitatea aici: www.pyzamadeinpoland.plfacebook.com/PyzaMadeInPolandwww.instagram.com/PyzaMadeInPoland.

Elena Andronache (Moldova)

Fotograf profesionist recunoscut la nivel local. Promovează fotografia de portret, de familie și de eveniment. Are 2.000 de followeri pe Facebook. Urmăriți-o pe facebook.com/andronache.ellena.

Victor Garștea (Moldova)

Fotograf profesionist originar din Orhei, specializat în fotografia experiențială, de portret și de călătorie. Pe Facebook are aproape 2.000 de followeri, iar pe Instagram – 1.000. Îl găsiți la victorgarstea.blogspot.md, www.instagram.com/victorgarstea sau www.facebook.com/victor.garstea.

View this post on Instagram

O nouă aventură :) #HaidookExperience

A post shared by Photographer (@victor.garstea) on

Yevhen Karuzo (Moldova)

Fotograf profesionist la nivel local, axat pe fotografia de călătorie, de eveniment și de stradă. Are 3.000 de urmăritori pe Facebook și aproape 1.000 de followeri pe Instagram. Îl puteți urmări aici: www.facebook.com/Y.Karuzowww.facebook.com/KaruzoPhotographywww.instagram.com/yevhen.

Facebook/Yevhen Karuzo

Facebook/Yevhen Karuzo

Anatolie Poiată (Moldova)

Cunoscut fotograf la nivel local, care nu doar fotografiază destinațiile și activitățile turistice din Moldova, dar își împărtășește cunoștințele și abilitățile cu alți fotografi. Îi puteți urmări lucrările aici: www.facebook.com/anatol.poiata.

Facebook/Anatol Poiată

Facebook/Anatol Poiată

Constanța Kleo (Moldova)

Fotograf profesionist aspirant, care a locuit mai mulți ani în străinătate, dar nu a încetat să scrie despre țara sa și să se implice acasă în diverse proiecte. Teme abordate: peisaj, oameni și evenimente. O puteți urmări aici: www.facebook.com/kleosphotography.