Recomandări de evenimente pentru vineri, 28 iulie, ziua care marchează sfârșitul săptămânii de muncă

10-Things-We-Love-About-Summer-in-Australia-Maggie-Beer
Foto: theurbanlist.com

A fost o săptămână grea, dar productivă, e timpul să-ți iei o pauză și să te distrezi pentru a te revitaliza. #diez îți propune o serie de evenimente, la care te-ai putea detașa într-o zi de vineri.

#1. Fashion on Air Webinar

Fotografia postată de ZIPhouse.

„Fashion on Air” își propune de a spori înțelegerea tendințelor în fashion prin comunicarea online cu experții internaționali din industrie și discuții publice despre modele de afacere, colaborarea cu consumatorii, tehnologii. Evenimentul va începe mâine la orele 18:00, la ZIPhouse, iar intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook.

 

#2. Falsuri media și instrumente de fact-checking

Fotografia postată de Asociatia Presei Independente.

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și Asociația Presei Independente (API) invită jurnaliștii, experții din domeniul media, cercetătorii, bloggerii, reprezentanții societății civile, alte persoane interesate, la atelierul „Identificarea falsurilor media și instrumente de fact-checking”. Atelierul va avea loc la 28 iulie, începând cu ora 10:00, în sala „Blu Lounge” a hotelului Radisson Blu Leogrand, situat pe str. Mitropolit Varlaam 77. Detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

#3. Meet an American with Kristin Van Tassel

Fotografia postată de American Resource Center.

ARC vă invită la sesiunea tradițională „Întâlniți o sesiune americană”. Speakerul, de data aceasta, este profesor de literatură și scriere creativă la Colegiul din Bethany, din Lindsborg, Kansas. La ora 13:00, vineri, 28 iulie, Kristin va vorbi despre scrierea creativă modernă și despre modul în care poezia intersectează cu muzica rap. Nu trebuie să fii poet ca să participi. Doar pune-ți pălăria de creativitate și pregătește-te să te distrezi. Detalii găsiți aici.

 

#4. Anime Screening Night #4

Fotografia postată de iHUB Chisinau.

Ellation Moldova și iHUB Chișinău, se întorc la cea de-a 4-a ediție a Anime Screening Night. Ca întotdeauna, ei sunt deschiși pentru schimbări, astfel că, la această ediție, veți putea urmări Saga de Tanya the Evil, seria nouă de romane, transmisă de produsul lui Ellation, Crunchyroll. Evenimentul începe la orele 19:00, intrarea este liberă, iar alte detalii puteți găsi aici.

#5. In The End Party! Chester RIP!

Fotografia postată de Kira's Club.

Kira’s Club invită toți fanii renumitei trupe Linking Park la o seară de adio. În memoria lui Chester va fi organizat un party, cu un DJ special. Începutul evenimentului este la 22:00, iar intrarea te va costa 30 de lei. Mai multe despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

#6. Muzică live în aer liber

Fotografia postată de Take Five.

Pentru un sfârșit de săptămână cât mai degajat, vino pe 28 iulie 2017, la Singarella, str. N.Dimo 13. Vei avea parte de o seara de muzică live în aer liber. Pentru detalii dă click aici.

#7. Film la Patria: Atomic Blonde

Cea mai letală asasină MI6 este într-o misiune la Berlin, pentru a rezolva o chestiune de securitate națională. Lorraine, cel mai de preț agent britanic, își etalează toate atuurile și apelează la senzualitate și brutalitate, cu scopul de a duce misiunea la sfârșit. În mijlocul haosului, eroina se asociază cu agentul David Percival, pentru a descoperi enigma spionajului din Berlin. Orarul complet al filmelor îl puteți găsi pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente