Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită organizațiile și inițiativele de tineret să participe la târgul de organizații din cadrul Festivalului Tineretului. Evenimentul este la cea de-a treia ediție și se desfășoară de ziua internațională a tineretului, la data de 12 august. Acesta va avea loc pe strada pietonală din Chișinău, începând cu ora 14.00.

Târgul organizațiilor de tineret este o activitate de bază în cadrul festivalului și va reuni cele mai reprezentative ONG-uri de tineret din țară. Acesta se va desfășura cu începere de la ora 14:00 până la 19:00. Astfel, organizațiile vor avea posibilitatea să interacționeze cu tinerii, să prezinte oferte de voluntariat, internshipuri sau oferte de muncă, etc.

În acest context, CNTM invită toate organizațiile de tineret să participe la acest târg. Fiecare organizație de tineret va avea propriul stand unde își va putea prezenta materialele promoționale, activitățile, va interacționa cu tinerii și vor fi genera idei noi și parteneriate.

Dacă faci parte dintr-o organizație și vrei să participi la târg, completezează următorul formular, până la data de 25 iulie.

Pentru mai multe detalii sau dacă aveți ceva întrebări, nu ezitați să-i sunați la numerele de telefon: 079 258 400 sau 078 438 841.