(foto) Sezonul fotografiilor în câmpuri de levănțică este deschis! Află unde înflorește lavanda în Moldova și cum poți ajunge acolo

rudiez

De îndată ce vine luna iunie, sute de oameni distribuie fotografii pe rețelele de socializare din câmpurile de lavandă. Tendința a venit și în Moldova și este răspândită printre amatorii de fotografii frumoase. Iată mai jos o listă realizată de ru.diez.md cu locurile unde puteți găsi câmpuri de levănțică și cum puteți ajunge acolo.

#Câmpul Lavanda de Moldova

demoldova

Unde se află? La Valea Trestieni, Nisporeni.

Puteți ajunge acolo cu un autobuz direct care merge de la gara centrală la ora 18.30. O opțiune numai bună dacă vreți să prindeți apusul de soare. Prețul unui bilet într-o singură direcție este de aproximativ 50 de lei.

#Câmpul Lavanda de Provincie

lavanda-2

Unde se află? În municipiul Bălți.

De la gara de nord, puteți lua un microbuz care merge la Bălți aproape în fiecare oră.  Beltz la 10.00, 12.00 și 17.55. De acolo, va trebui să urcați într-un alt microbuz, care vă va duce la Pelenia. Călătoria vă poate costa în jur de o sută de lei.

#Câmpul Lavanda Moldova

lavanda-3

Unde se află? Dondușeni.

Puteți ajunge acolo cu un microbuz de la gara de nord. Prețul unui bilet este de 110 lei.

#Câmpul Miros de Lavandă

lavanda-5

Unde? Cobușca Nouă, Anenii Noi.

Ca să ajungeți acolo, trebuie să luați un microbuz de la gara centrală înspre Anenii Noi, iar de acolo, veți putea fără nicio problemă să ajungeți la Cobușca Nouă.

Apropo, un buchețel de levănțică costă aproximativ 15 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente