Sunteți din Chișinău, Cantemir, Cahul, Bălți, Comrat, Ungheni, Orhei, Tiraspol, Taraclia, Ștefan-Vodă, Anenii-Noi sau Soroca? Dispuneți de timpul necesar și competențele digitale necesare pentru a urma un curs online? Doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele de limba engleză și să aflați mai multe despre cultura mediatică din SUA gratuit? V-ar interesa să primiți un certificat de absolvire a unui curs online oferit de Universitatea din Pennsylvania? Ambasada SUA în Republica Moldova, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație anunță înscrierea la cursul gratuit online: Limba Engleză pentru educație mediatică. Cursul se va desfășura în perioada 3 aprilie— 7 mai 2017.
Dacă sunteți interesat în această oportunitate, atunci sunteți invitați să completați FORMULARUL DE ÎNSCRIERE până la 27 martie, 2017, pentru a beneficia de această oportunitate.
Oricine se poate înscrie pentru a beneficia de acest curs gratuit în limba engleză: elevi, studenți, cadre didactice, jurnaliști, bibliotecari, experți din domeniul ONG și membri ai societății civile din Chișinău, Cantemir, Cahul, Bălți, Comrat, Ungheni, Orhei, Tiraspol, Taraclia, Ștefan-Vodă, Anenii-Noi și Soroca, indiferent de vârstă, gen, etnie, etc. Candidații trebuie să posede un nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze, care le va permite să parcurgă cu succes toate modulele incluse în curs. La finele cursului, participanții vor primi un certificat de absolvire din partea Universității din Pennsylvania.
Detalii despre curs găsiți AICI.
Cursul online „Media Literacy Massive Open Online Course”, care durează 5 săptămâni, a fost elaborat de către experții de la Universitatea din Pensilvania și reprezintă o inițiativă diplomatică de nivel înalt finanțată de către Departamentul de Stat SUA.
Cursul este destinat vorbitorilor non-nativi care sunt interesați să-și îmbogățească cunoștințele de limba engleză și să afle mai multe despre cultura mediatică din SUA. Pe lângă dezvoltarea abilităților lingvistice în limba engleză, participanții vor explora diferite tipuri de mass-media, cum ar fi blogurile, televiziunea, ziarele și rețelele sociale și vor dezvolta o înțelegere mai largă a rolului pe care mass-media îl joacă în viața noastră.
Cursanții înregistrați în proiect vor beneficia de ghidare din partea celor 12 facilitatori selectați din fiecare regiune țintă. Facilitatorii vor organiza sesiuni de instruire de două ori pe săptămână, iar cursanții vor primi suportul necesar pentru a absolvi cu succes acest curs online.
La finele proiectului, în luna iulie, 60 dintre cei mai activi cursanți vor participa la evenimentul de totalizare: Conferința „Integrating Media Literacy in Moldovan Curricula based on the MOOC Model”, care va fi organizată la Chișinău.
Persoană de contact
Coordonator proiect
Daniela Munca-Aftenev
[email protected]