Site-ul care îți arată ce personalitate ai în funcție de ce like-uri dai pe Facebook

facebook

Un nou site ce oferă un test de personalitate se bazează pe like-urile date de tine pe Facebook pentru a încerca să prezică ce fel de individ ești, din diverse puncte de vedere, scrie playtech.ro.

Majoritatea am făcut cel puțin un test de personalitate pe Internet, chiar dacă știm că nu sunt foarte relevante, dar sunt distractive, mai ales când le trimiți și prietenilor și vă comparați rezultatele.

Un astfel de test de personalitate apare pe site-ul Apply Magic Sauce, creat de cei de la University of Cambridge. Aici este nevoie să te loghezi cu contul de Facebook, iar site-ul va analiza like-urile publice pe care le-ai dat artiștilor preferați, filmelor văzute și nu numai.

Site-ul a folosit 85 dintre like-urile mele pentru a crea o predicție cu privire la trăsăturile mele. În primul rând, site-ul îți va spune dacă înclini spre un psihic feminin sau masculin. De asemenea, îți va spune și care sunt like-urile care înclină spre un psihic masculin sau spre unul feminin.

Apoi, acest test de personalitate îți arată unde te situezi în funcție de cinci mari trăsături, de unde vei afla dacă ești competitiv, spontan sau relaxat, între altele. Din nou, vei primi indicații cu privire la like-urile care te încadrează într-un anumit tipar.

Site-ul îți spune și cât de inteligent ești în comparație cu alți oameni, dar și cât de satisfăcut ești cu viața ta, în comparație cu restul lumii.

 

site

Apply Magic Sauce face predicții și cu privire la orientarea sexuală pe care o ai, ce preferințe politice ai avea, dar și care este orientarea religioasă cea mai probabilă pe care o ai, pe baza like-urilor. Nu în ultimul rând, Apply Magic Sauce îți spune în ce domeniu de educație ai un interes special, dar și dacă ești într-o relație sau nu.

Îți poți face propriul test de personalitate pe baza like-urilor aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente