Recomandări #diez: Cele mai bune librării online din Moldova unde poți găsi colecții impresionante de cărți

16584905_757263751107060_8189422208678887424_n
Foto: instagram.com/amiekaufmanauthor/

Îți place să faci cumpărături online sau pur și simplu nu ai suficient timp pentru a merge prin librării? #diez îți recomandă câteva resurse online la care poți apela pentru a răscoli mii de cărți și a găsi inspirație:

#1. Cartier

La cartier găsiți atât cărți fizice, cât și în format electronic. Cărțile pot fi expediate prin curier, iar plata se face atât cash, cât și online cu cardul bancar.

#2. Librarius

În librăriile LIBRARIUS sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică, de la clasică universală până la cărți ale autorilor contemporani ș.a.; birotică și rechizite de birou, presă, hărți și globuri, cadouri, cd și dvd-discuri audio și video, jocuri de dezvoltare, dar și jucării. Livrarea este contra cost atât în raza Chișinăului, cât și prin curierat național.

#3. Biblion

Pe Biblion veți găsi o colecție impunătoare de cărți în limba rusă, însă site-ul vă pune la dispoziție și cărți din literatura română. Livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 300 de lei.

#4. PRO NOI

„PRO NOI” este distribuitorul celor mai mari edituri din Republica Moldova. Livrarea se realizează prin intermediul Poștei Moldovei, iar prețurile variază în dependență de destinație.

#5. Elefant.md

Pe elefant puteți găsi cărți atât pentru adulți, cât și pentru copii, la prețuri avatanjoase. În afară de cartea pe hârtie, elefant.ro propune cititorilor cea mai importantă colecție de eBook în limba română, peste 5.000 de titluri. La ora actuală, în materie de cărţi electronice, elefant.ro este imbatabil, deținând 80% din segmentul de carte în format digital. Livrarea este gratuită până la punctul de lucru din Chișinău.

#6. Bestseller

Misiunea acestui site este de a inspira oamenii să citească și să iubească, iar viziunea lor este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă de familie. Plata se face cash la livrare curierului sau online cu cardul bancar, iar livrarea se face atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare în peste 200 de țări ale lumii.

#7. Litera

Litera este cea mai veche editură privată înregistrată în Republica Moldova (3 mai 1989). Pe parcursul celor 27 de ani de activitate a editat circa 8.000 de titluri de carte, cu un tiraj general de peste 50 de milioane de exemplare. În librăriile sale din Republica Moldova, Litera pune în vânzare nu numai propriile cărţi, ci şi ediţii importate de la cele mai mari şi prestigioase edituri din România. Livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 300 de lei.

#8. Libris

Pe Libris veți găsi cărți din diferite domenii – ficțiune, afaceri, limbi străine, psihologie, manuale etc. În raza orașului livrarea este gratuită.

#9. Dorința 

Pe acest site veți găsi cărți de colorat și materiale didactice și cărțulii pentru pici.

#10. Educational Centre

„Educational Centre” importă, promovează și distribuie literatură de învățare: manuale, ghiduri, cărți de gramatică, dicționare specializate etc.

#11. Mesageria

mesageria.md este interesată de parteneriate pentru promovarea cărții si lecturilor în Republica Moldova. Acest site este un serviciu specializat în livrări de carte și presă la comandă, este o agenție de abonamente la publicațiile periodice, dar și distribuitor de carte și presă internațională.

#12. Mold-didactica

Întreprinderea a fost creată cu scopul de a aproviziona instituţiile de învățământ din republică cu mijloace de instruire, manuale şcolare, literatură metodică şi didactică, utilaje şi alte mărfuri de primă necesitate.

#13. Ezotera

Colecție de cărți mai greu de găsit. Pe site veți găsi și o gamă largă de cărți publicate până în 2010.

#14. Elibrăria

Echipa Elibraria are grijă să îți livreze frumos istoriile și poveștile tale preferate, direct la tine acasă, la birou sau oriunde te-ai afla, chiar și în mijlocul unui eveniment, dacă îți vine dorul de lectură.

#15. Carteata

Cauți manuale de business, cărți pentru copii sau pentru dezvoltarea ta personală? O colecție frumoasă de cărți găsești la Cartea ta. Livrare gratuită de la 499 lei, împachetare gratuită la solicitare și termen de livrare de trei-patru zile.

Lectură plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente