(foto) Cinci cele mai bune aplicații educaționale pe care un elev le poate folosi gratuit

google-apps-education-wallpaper
Foto: dailygenius.com

Tehnologiile moderne ne influențează viața tot mai mult, fiind prezente în toate domeniile acesteia. În ziua de astăzi sunt multe aplicații utile pentru elevi, care îi ajută la acumularea și aprofundarea cunoștințelor. Despre ce este vorba aflați în articol.

#1. Photomath

Elevii care au nevoie de puțină ghidare în cursul lor de algebră au posibilitatea de a utiliza Photomath, aplicația potrivită pentru rezolvarea problemelor și aflarea x-ului. O simplă poză la problemă și aplicația arată răspunsurile pas cu pas împreună cu explicațiile necesare.

 

IMG_3795
Sursa: Photomath

#2. Periodic table

Aplicația oferită de Royal Society of Chemestry conține nu numai tabelul periodic, dar și informațiile despre fiecare element, împreună cu tutorial-urile video informative și utile. Informația în Periodic Table este clasată pe niveluri, ceea ce face asimilarea informației mai ușoară.

 

IMG_3796
Sursa: Periodic Table

#3. Khanacademy

Educația costă, însă aplicația Khanacademy oferă mai mult de 4.000 de videouri din diferite domenii, de la matematică până la artă. Programele pot fi urmărite și nivelul de studii, schimbat.

 

IMG_3797
Sursa: Khan Academy

#4. Duolingo

Studierea unei limbi străine poate fi dificilă. Aplicația Duolingo oferă posibilitatea de a învăța mai multe limbi la diferite niveluri. Germana, Engleza, Spaniola, Italiana sunt doar câteva dintre limbile care pot fi învățate.

 

IMG_3798
Sursa: Duolingo

#5. Quizlet

După cum sugerează și titlul, aplicația include un maraton de învățare a cuvintelor. Fișe de învățare, materialele video și tutorialele sunt oferite de aplicația Quizlet.

 

IMG_3799
Sursa: Quizlet
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente