Vcredit.md – Primul serviciu de creditare online din Moldova

Diez imagine principala

Când ai nevoie de bani pentru situații neprevăzute poți lua un împrumut 100% online – fără să ieși din casă și fără hârtii. Serviciul de creditare online Vcredit.md îți oferă posibilitatea de a obține un împrumut pentru a-ți acoperi cheltuielile apărute – direct de acasă, de la birou sau din parc.

Astfel, pentru a-ți  putea continua activitățile de zi cu zi în mod obișnuit, poți să aplici pentru un împrumut de până la 3000 lei, chiar din zona ta de confort, de pe laptop, tabletă sau smartphone, având  alături doar buletinul și cardul bancar,  iar banii  vor fi virați  direct pe contul tău de card, imediat după aprobarea cererii.

Beneficiari ai serviciului de creditare online Vcredit.md pot fi inclusiv persoanele ce dețin credite active, condiția de bază, fiind de a dispune de un venit stabil lunar din salariu sau din alte surse de venit. Este important să știi că primul împrumut obținut prin intermediul platformei Vcredit.md este  absolut gratuit, fără dobândă sau comision, iar perioada de rambursare este între 10-30 zile.

Vcredit.md este primul serviciu de creditare online din Moldova,  lansat în scopul facilitării accesului la finanțare într-un mod cu adevărat ușor, rapid și comod pentru fiecare. Nu mai ai nevoie de hârtii, totul se petrece online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente