Toata lumea știe ca exista două lucruri esențiale pentru o petrecere de revelion despre care o sa se vorbească în următorul an: o cantitate nesimțită de alcool (bun) și mâncare delicioasă.
Pentru o seară reușită, Metropotam vă recomandă câteva snack-uri simple și delicioase care o să vă transforme masa din banal în gourmet.
#1. Sparanghel învelit în prosciutto

#2. Anghinare în parmezan crocant

Luați anghinarele la cutie, în suc propriu și le uscați cu un șervețel. Faceți un mix ca pentru șnițel și cu pesmeți și parmezan, gătiți la cuptor până devin aurii.
#3. Bulete de brânză cu diverse arome

#4. Ulei aromat cu usturoi pe pâine proaspată

Conține sare, piper din rasnița, usturoi, ulei de măsline, parmezan și pătrunjel.
#5. Cartofi dulci aromați, făcuți pai

Tăiați cartofii dulci subțiri, încălziți cuptorul și așezați cartofii pe foaie de copt. Adăugați ulei de măsline sare și piper și coaceți până devin crocanți.
#6. Crostini cu varză de bruxelles, Cheddar și usturoi

#7. Brie la cuptor

Întreaga roată se bagă la cuptor 10 minute la 350 de grade. Se poate combina cu orice dulceață, este minunată cu pâine prăjită sau biscuiți.
#8. Ciuperci la cuptor quattro formaggi

Încălziți cuptorul la 250 de grade, umpleți fiecare ciupercuță cu parmezan, gorgonzola, mozarella și brânză cremoasă și lăsați 15-20 de minute până capătă o crustă argintie.