Un tânăr a încercat să zboare la Londra cu 530 de pachete de țigări

2

Polițiștii de frontieră au contracarat o tentativă de trecere ilegală peste frontiera de stat a 10.600 de țigarete, cu timbru de acciz al Republicii Moldova. Incidentul a avut loc astăzi, pe pista de „ieşire” din ţară al punctului de trecere „Aeroportul Internaţional Chișinău”.

În jurul orei 13:10, în cadrul efectuării controlului asupra pasagerilor și a bagajelor acestora, la cursa aeriană Chișinău – Londra, dar și în rezultatul scanării cu aparatul de raze X-ray și procesării imaginilor de pe acesta, polițiștii de frontieră au depistat în bagajul de cală a unui pasager, cu vârsta de 24 de ani, care deține cetățenia Republicii Moldova, 530 de pachete de țigări mărcile „Marlboro”, „Parlament”, „Kent” și „Winston”.

În aceste condiţii, pentru contravenţia comisă, cetăţeanul s-a ales cu un proces-verbal conform art. 287.al. 10 – Cod Contravenţional al RM. Produsele de tutungerie au fost reținute în vederea confiscării. Cazul a fost transmis spre examinare Serviciului Vamal, conform competențelor.

3

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente