Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 10 decembrie

5zi00jsciy

Suntem în plin sezon colorat de iarnă, moment perfect pentru a ne da întâlnire cu prietenii în oraș. #diez vă recomandă câteva evenimente la care ați putea să mergeți.

#1. Curs Practic – Google Adwords

Școala Google Adwords vine cu un curs integral Google Adwords atât celor care desfășoară campanii AdWords dar nu au rezultatele dorite, cât și pentru cei care nu au mai creat până acum campanii. Timp de 2 weekend-uri (10-11 decembrie și 17-18 decembrie) împreună cu Tudor Plăcintă – specialist certificat Google Adwords veți învăța să câștigați mai mulți clienți cu ajutorul Google Adwords dat și o nouă specializare pentru studenți. Aflați mai multe detalii aici.

 

#2. Academic Writing Center: Exercise Your Writing Skills

Centrul Lingvistic American invită pe toţi cei interesaţi de scrierea academică la prezentarea: „Exercise Your Writing Skills”. Prezentarea va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 10: 00 până la 11:30.
Moderator: Dr. Martha Kuchar, U.S. Fulbright Professor in Moldova. Aflați detalii pe Facebook.

 

#3. Free Book Club with Will Dickson: The Hanging of the Schoolmarm

Sâmbătă, de la ora 12:00, la American Language Center are loc o nouă sesiune de lectură cu Will Dickson. Luați-vă prietenii și mergeți să practicați engleza conversațională. Aflați detalii aici.

 

#4. Omuleții de zăpadă la JUMBO

Eroii din spectacolul „Omuleții de zăpadă” vor poposi sâmbătă, 10 decembrie 2016, la Centrul Comercial „JUMBO”, bulevardul Decebal 23, etajul 4, începând cu ora 13:00, spre bucuria tuturor copiilor și părinților! Spectacolul este în limba română şi se va juca gratuit! Aflați detalii aici.

 

#5. Wrap up Christmas

Vino pe 10 decembrie la un atelier de împachetare a cadourilor la Generator Hub. Poți să vii cu cadoul deja pregătit, cu cutia în care urmează să fie cadoul sau pur și simplu ca să înveți șiretlicuri și tehnici pentru a împacheta cadourile mai frumos ca pe Instagram. Materialele de împachetare le pregătesc organizatorii, însă este binevenit să iei cu tine foarfece, cutter sau alte unelte și decorații pe placul tău. Preț: 80 lei. Ora de începere: 15:00. Aflați detalii aici.

 

#6. DAMA de PICĂ

DAMA DE PICĂ  este o operă în trei acte de Piotr Ceaikovski, care se joacă de la ora 16:oo la Teatrul de Operă și Balet. Aflați detalii aici.

 

#7. Magic Trip. Psychedelic Party

Începând cu ora 19:00, la Art Labyrinth se dă cea mai neobișnuită petrecere. O party cum nu ați mai văzut, spun organizatorii, care nu dau detalii dar promit că vă vor suprinde. Intrarea: 25 de lei. Află detalii aici.

 

#8. We Singing Colors Live! (București)

Formația We Singing Colors va susține un concert live în incinta Uptown cafe. Andrei și Roxana vin direct din București la Chisinau, pentru o singură zi, ca să ne bucure cu muzica lor superbă. Sunteți așteptați începând cu ora 21:00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente