(video) Tinerii din diasporă ne îndeamnă să nu fim indiferenți și să participăm la alegerile de duminică

2

Mai mulți moldoveni din diasporă se mobilizează în contextul alegerilor prezidențiale din 13 noiembrie și îi îndeamnă pe cei rămași în țară, dar și pe cei plecați, să participe la vot și să nu fie indiferenți, pentru că votul fiecăruia contează. Aceștia au realizat mesaje video și îi îndeamnă și pe ceilalți să le urmeze gestul pentru o mobilizare cât mai mare.

Studenții din Galați te îndeamnă să ieși la vot: „Am hotărât să împărţim tuturor, atât celor de acasă, cât şi celor de peste hotare, importanţa acestui moment de cotitură”.

Ion Lazarenco Tiron, Bray(Irlanda): „Trebuie să dăm din mâini și din picioare că să nu ne ducem la fund, așa că vin cu o rugăminte la voi. Să ne unim așa cum am demonstrat de această dată și să ne mobilizăm să mergem toți la vot.”

Eugenia Turculeț, Montreal (Canada): „Pe 13 noiembrie ieșiți la vot pentru mine, ieșiți pentru toți tinerii care aparțin Republicii Moldova, dar care sunt în afara ei și poate se gândesc într-o zi să se întoarcă, pentru că noi vrem un viitor mai bun și eu știu că și voi vreți asta”.

Tinerii din Alba Iulia merg la vot pentru că vor un președinte integru și pentru că vor să lupte împotriva corupției.

Nicoleta Nucă, București (România) : „Dragi compatrioți, dupa cum bine știți, duminică, pe 13 Noiembrie în Moldova va fi turul II al alegerilor prezidențiale si eu merg la vot pentru că îmi doresc un viitor mai luminos pentru țara în care m-am născut! Haideți împreuna să votăm oriunde în lume n-am fi, pentru a oferi generațiilor viitoare o viață mai frumoasă!”

Ilinca Avram, București (România): „În primul tur al alegerilor, diaspora a făcut diferența și ne-a mai dat o șansă. Dragi moldoveni din diasporă, vreau să vă rog să înregistrați un filmuleț prin care îi rugați pe prietenii voștri din Moldova, să iasă cu voi la vot. Diaspora te roagă!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente