(video) Andrei Năstase și-a exprimat dreptul la vot: „Am speranța că nu se va frauda atât încât să fim surclasați, cei deșteptați”

nastase

Liderul Platformei DA și-a exercitat astăzi, 30 octombrie, dreptul la vot. Acesta a venit la secția de votare însoțit de familia sa.

„Am ales începutul schimbării, o țară liberă de așa zișii politicieni cu trecut obscur. Am ales pentru începutul sfârșitului acestui regim criminal, pentru viitorul copiilor mei, pentru schimbare. Avem nevoie de un trai decent, de o țară în care să vrem să trăim și nu să plecăm. Am votat pentru cele cinci puncte din programul meu electoral, pentru reforma adevărată a justiției și nu cea mimată, pentru întărirea imaginii instituției prezidențiale, îmbunătățirea pe plan intern și extern a statului Republica Moldova. Am votat pentru civilizație și cred cu tărie că putem obține acest lucru prin vot. Îmi exprim speranța că nu se va frauda atât încât să fim surclasați cei deșteptați. Îndemn pe toți să iasă și să-și dea votul pentru cel care merită. Cei indeciși trebuie să se documenteze despre cine și ce a făcut și cine și ce vrea sa facă. Dacă nu scăpăm de acest regim criminal, țara riscă să piară”, a declarat Andrei Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente