Prezentatorul radio și showmanul Draggy Smile a devenit recent directorul unui local din Capitală și va ocupa această poziție pentru o perioadă mai îndelungată. Nu s-a lăsat de radio, dar nici de celelalte activități, doar că acum îl veți vedea mai des la 513, unde a menționat că se simte ca peștele în apă.

„Îmi place acest local, văd un potențial enorm în el. Cred că sunt în stare și că am forțele potrivite pentru a amenaja o atmosferă confortabilă și niște chefuri și petreceri de neuitat”, susține Draggy.

Mereu a avut dorința de a avea un loc al său, de a întâmpina oaspeți și de a avea grijă de ei, iar acum acest vis i s-a îndeplinit.

În calitate de director planifică câteva schimbări, însă care nu vor afecta conceptul localului: „Vreau să fac un upgrade la wc-uri și să ofer confort adăugător prietenilor care frecventează localul nostru. La fel voi face și cu iluminarea în interior. Voi îmbunătăți sistemul audio pentru a savura din plin seratele ce ne așteaptă, la fel ca și show-urile acustice care vor fi ceva nou pentru noi”.

 

Photo Credit: facebook.com/draggy.smile

Photo Credit: facebook.com/draggy.smile

În același timp, Draggy pregătește câteva surprize plăcute pentru ascultătorii de la radio, dar și pentru prietenii care îi frecventează localul. Nu ne-a oferit prea multe detalii, însă a menționat că va fi ceva nou pentru orașul nostru.

 

Photo Credit: facebook.com/draggy.smile

Photo Credit: facebook.com/draggy.smile