Dacă ești pasionat de fotografie, participă la un concurs și urmează un traseu inedit prin Chișinău

mg3tqmdzxs

Toți tinerii din Chisinau, pasionați de fotografie și de jocuri sociale, pot participa în cadrul evenimentului FotoQuest, organizat de A.O. „Consiliul Municipal de Tineret Chișinău, alegând să își petreacă timpul împreună cu prietenii și totodată să se distreze într-o variantă interactivă și originală.

Concursul va cuprinde mai multe sarcini, iar îndeplinirea acestora va permite echipelor, formate din câte 4 persoane, sa primească indiciul pentru următoarea locație. La fiecare locație, echipa va trebui să facă o fotografie, pe care o vor posta pe Facebook cu un set de hashtag-uri. La final, vor fi alese doua echipe câștigătoare, una care a ajuns prima la ultima locație, cu toate sarcinile îndeplinite, și alta care a reușit să realizeze cele mai bune imagini fotografice.

Obiectivele vor fi amplasate în locuri inedite din Chișinău, iar indiciile vor oferi participanților oportunitatea de a descoperi locurile pitorești ale capitalei. Organizatorii își propun să motiveze tinerii să se exprime prin fotografie, să socializeze și să descopere locurile deosebite ale orașului.

Pot participa tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani. Evenimentul va avea loc pe 29 octombrie, ora 12:00, în fața Liceului Teoretic „Gh. Asachi”.

Pentru înscriere, accesați acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente