Elevii și studenții pot participa la concursul foto și video PLURAL+ Moldova 2016

unnamed
Foto:Elena Doni

PLURAL+ Moldova face parte din inițiativa globală a Alianței pentru Civilizație ONU și Organizația Internațională pentru Migrație. Anul acesta, se va desfășura a opta ediție a concursului în Republica Moldova.

Concursul foto și video PLURAL+ Moldova 2016 a fost lansat pe 1 octombrie de Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova și partenerii acesteia, Guvernul Republicii Moldova, comunitatea internațională în Republica Moldova (ONU, UNAOC, Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, Delegația UE, SDC, Nexus/IASCI) și OWH Studio.

Scopul concursului este să ofere copiilor și tinerilor între 9 și 25 de ani posibilitatea de a se expune pe marginea subiectelor migrației și diversității (etnice, culturale, religioase, de gen etc.) și prin urmare, ca ei să se facă auziți în întreaga lume.

Dosarele se vor depune până pe 18 noiembrie 2016. Ulterior, un juriu competent va evalua fotografiile și videosporturile în două categorii de vârstă – de la 9 la 16 ani și de la 17 la 25 de ani. Câștigătorii vor fi anunțați în mod oficial la Gala de Premiere PLURAL+ MOLDOVA 2016, care va avea loc la Chișinău, pe 16 decembrie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Migranților.

Formularul de participare și mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a Organizației Internaționale pentru Migrație, misiunea în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente