Recomandări de evenimente pentru marți, 20 septembrie

eyke76l9ml

E din ce în ce mai toamnă în calendar și afară, motiv pentru care căldura trebuie căutată în energia din interior. Noi vă recomandăm câteva evenimente pentru ziua de marți, care vă pot încălzi sufletele.

#1. Târgul de Cariere Chișinău

„Târgul de Cariere” continuă în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac” și mâine începând cu ora 10:00, acolo unde zeci de companii atât naționale, cât și internaționale au venit cu oferte de muncă pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Aflat la cea de-a X-a ediție, târgul din anul acesta întrunește 40 de companii atât din Moldova, cât și de peste hotarele ei cu oferte de muncă din cele mai populare domenii cum ar fi IT, inginerie, vânzări, relații clienți, dar și economie, audit sau tehnologii. Află detalii aici.

#2. Game On

La American Resource Center este ziua jocurilor de societate. Vino cu prietenii să-ți faci și mai mulți prieteni, să socializezi, și să ai parte de multă distracție. Evenimentul începe la ora 15:00. Vino la timp dacă vrei un loc în echipă. Vezi detalii pe Facebook.

 

#3. Renașterea femeii. Prezentare

La Sala cu Orgă, începând cu ora 18:00 are loc prezentarea publică a noului curs Renașterea Femeii.
Intrarea este gratuită, dar din cauza numărului limitat de locuri în sală, este necesară înscrierea la numărul de telefon 079022334. Detalii vedeți pe Facebook.

 

#4. Music Quest

La Liceul Academiei de Științe are loc un Music Quest distractiv. De la ora 18:00 vino cu prietenii și distrează-te ascultând și ghicind melodii care îți vor suplini dispoziția. Împreună vom demonstra că în liceu poți nu doar învăța, ci și te distra. Mai multe detalii vezi aici.

 

#5. Maratonul de Discursuri Umoristice și Improvizate

Top Toastmasters Club te așteaptă cu mare drag la Maratonul de Discursuri Umoristice şi Improvizate. Vrei să te distrezi în compania unor oameni cu simțul umorului? Aici e locul tău! Membrii Top Toastmasters Club îți vor dărui zâmbete și voie bună prin discursurile condimentate cu mult umor la etapa discursurilor pregătite și improvizate.
Intrarea: Achiți cu un zâmbet! 🙂 Doritorii de a participa la eveniment se pot înregistra aici: goo.gl/Y8wzTf. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente