(foto) Metroul londonez, umplut cu fotografii de pisici într-un proiect inovativ de publicitate outdoor

cat-ads-underground-subway-metro-london-6

O stație de metrou din sudul Londrei a fost umplută cu fotografii cu pisici de un grup britanic specializat în artă care a vrut să ofere celor care merg cu metroul o altă perspectivă asupra ideii de publicitate la metrou, scrie Agerpres.

Stația Clapham Common are 68 de imagini cu pisici postate pe pereți, proiectul fiind denumit desigur CATS (Citizens Advertising Takeover Service). Grupul londonez specializat în realizarea proiectelor de artă a explicat că prin acest demers se dorește ca oamenii care folosesc metroul să perceapă dintr-o altă perspectivă ideea de publicitate de pe pereții stațiilor de metrou.

„Nu ar fi grozav să nu ne facem griji cu privire la vacanța pe care nu ne-o putem permite, la mașina de care nu avem nevoie sau la corpul pe care nu-l avem?”, a declarat echipa pe platforma online Kickstarter, adăugând: „Imaginați-vă o lume în care spațiile publice vă fac să vă simțiți pawsitive”.

„Sperăm ca oamenii să coboare la metrou, să le placă ideea și să aibă parte de o experiență în stația de metrou”, a spus fondatorul Glimpse James Turner pentru London Standard. ”Însă mai important, noi sperăm că oamenii se vor gândi la felul cum lucrurile fixe și greu de schimbat se pot schimba dacă oamenii lucrează împreună”, a mai spus James Turner.

Proiectul, care este promovat pe platforma online Kickstarter pentru a primi sprijin financiar, a fost îndrăgit repede de oameni care au început deja să contribuie financiar pentru strângerea celor 30.000 de dolari.

Fotografiile pisicilor respective au fost realizate la două centre specializate de pisici, drept urmare multe dintre micuțele feline au fost repede adoptate în urma dispunerii fotografiilor lor la stația Clapham Common. Este pentru prima dată în cei în cei 153 de ani de la înființare când un astfel de proiect este derulat în stațiile metroului londonez.

cat-ads-underground-subway-metro-london-8

cat-ads-underground-subway-metro-london-11

cat-ads-underground-subway-metro-london-4

cat-ads-underground-subway-metro-london-10

cat-ads-underground-subway-metro-london-2

cat-ads-underground-subway-metro-london-1

cat-ads-underground-subway-metro-london-9

cat-ads-underground-subway-metro-london-3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente