Bannerul din fața primăriei prin care trecătorii „îi dădeau un picior în fund lui Chirtoacă” a fost furat

dsc_5512-1024×576
Foto: PPEM

Bannerul ce îndemna trecătorii să-i dea lui Dorin Chirtoacă în mod simbolic „un șut în fund”, pentru a-l ajuta să își pună demisia, a fost furat înainte de expirarea orei preconizate în autorizație. Despre aceasta a comunicat Gabriela Onofriciuc, secretara generală a organizației de tineret a PPEM.

Gabriela Onofriciuc susține că pentru flashmobul organizat de Tinerii Partidului Popular European din Moldova a fost eliberata autorizație pâna la ora 16:00. „Un singur minut a fost lăsat fără supraveghere și 3 indivizi au furat bannerul și l-au transportat în ograda primăriei. Surpriză! Nimeni nu a văzut nimic, paznicul nu ține minte funcționarii primăriei la față și accesul la camerele de luat vederi și în primărie ne este interzis” și-a manifestat nemulțumirea tânăra.

Reamintim că, astăzi, 13 septembrie, Consilierii municipali ai Partidului Popular European din Moldova împreună cu organizația de tineret a PPEM au organizat un flash-mob pentru demiterea primarului de Chișinău, instalând în fața primăriei un panou cu fotografia lui Dorin Chirtoacă, îndemnând trecătorii să-i dea în mod simbolic „un șut în fund”, pentru a-l ajuta să își pună demisia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente