Urma să fie gata pe 1 august! Ce penalizări vor achita companiile care repară traseul Chișinău-Ungheni

viber image
Foto: Mtid.gov.md

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Vitalie Rapcea a efectuat astăzi, 6 septembrie 2016, o inspecție pe traseul Chișinău-Ungheni, care se află în plin proces de reparație. Oficialul a avut întrevederi cu inginerii de șantier, dar și conducerea companiilor care se ocupă de reabilitarea drumurilor.

În cadrul întrevederilor avute, Vitalie Rapcea a punctat toate neajunsurile văzute pe șantier și a cerut ca acestea să fie înlăturare timp de două săptămâni. De asemenea, oficialul le-a cerut agenților economici să se mobilizeze cât mai intens pentru a finisa lucrările până la începutul perioadei reci.

Amintim că lucrările de reabilitare a traseului Chișinău-Ungheni urmau să fie gata până în data de 1 august 2016. Pentru că nu s-au încadrat în termen, agenții economici selectați pentru reparația drumului Evrascon și OHL ZS vor fi penalizate. Agenții economici riscă amenzi de o mie de euro pe zi, dacă vor depăși termenul de înlăturare a greșelilor depistate.

Circulația pe traseul Chișinău-Ungheni va fi deschisă pe majoritatea sectoarelor de drum. Până la sfârșitul anului, viteza medie de circulație pe acest drum va fi de 70 km/h.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente