Alătură-te inițiativei absolvenților FLEX. Donează pentru a ajuta copiii din familiile dezavantajate să meargă la școală

14100546_651358968362352_546100897808908090_n
Foto:Echipa de organizatori

Comunitatea de absolvenți ai programului FLEX din Republica Moldova anunță lansarea proiectului „Donezi-Contezi’’, care are drept scop acordarea de ajutor material copiilor din familii social-vulnerabile sau cu un venit mai mic decât mediul la nivel național.

Proiectul se va desfășura pe parcursul lunii septembrie în aproximativ 25 regiuni din Republica Moldova și va fi implementat de circa 170 de voluntari. La îndeplinirea scopului sunt încurajați să participe toți cei care doresc să facă o schimbare în comunitățile în care trăiesc.

Lansarea proiectului va avea loc la data de 3 septembrie 2016, începând cu ora 11:00, în cadrul Bibliotecii Municipale „B.P.Hașdeu’’. Biletul de intrare la eveniment constituie o mică donație materială (rechizite școlare/haine în stare bună).

Urmăriți pagina de Facebook a proiectului pentru mai multe detalii privind agenda evenimentului. Urmăriți actualizările și desfășurarea proiectului și pe pagina evenimentului de lansare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente