Cum au evoluat prețurile artiștilor români din 2014, până în 2016. Onorariul Carla’s Dreams a crescut de 6 ori

1
Foto:libertatea.ro

Cele mai ascultate piese ale artiștilor din România din ultima perioadă le-au adus nu doar popularitate acestora, dar și mai multe onorarii pentru concertele pe care le susțin. Cât de mult a crescut prețul artiștilor care concertează în România a scris LIBERTATEA.RO.

Cea mai mare creștere în acest sens o au artiștii de la Carla’s Dreams. Dacă în 2014 aceștia cereau 1.500 de euro pentru un concert, atunci în 2016 aceștia sunt plătiți de 6 ori mai mult, cu 9.500 de euro. Cu toate acestea cei mai scumpi sunt totuși: Smiley, Horia Brenciu band, Loredana & band, Ștefan Bănică Jr. și Holograf.

O altă creștere vizibilă în acest sens o are și Delia, artista este una dintre cele mai apreciate vedete ale momentului, în România. Delia câștigă însă bani nu doar din concertele solo și cele alături de Carla’s Dreams. Vedeta este și jurat într-un show de talente din România, cu aproape cea mai bună audiență din țară.

Mai jos puteți urmări evoluția valorii artiștilor în ultimii doi ani. Aceste onorarii variază în dependență de eveniment, fie privat sau fie public. De asemenea, pe lângă aceste sume se mai adaugă și prețul pentru transport și masă.

1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente