Participă la Academia Trainerilor și scapă de teama de a vorbi în public

8KQC04JDT0

Dacă ești tânăr şi ai dorinţă să devii un Trainer Național, participă la Academia Trainerilor, proiectul care te va scoate din zona de confort şi te va ajuta să-ţi învingi frica de public.

Ai emoţii şi îţi pierzi gândurile când trebuie să vorbeşti în faţa unui public? Vorbeşti repede doar ca să termini mai repede discursul tau? Atunci acest proiect este pentru tine!

Academia Trainerilor este un proiect care vor dezvolta tinerii multilateral şi îi va ajuta să treacă peste frica de public. În cadrul acestui proiect, tinerii vor beneficia de un curs de traininguri cu speakeri specializaţi de la noi, pentru o perioadă de o lună.

Prin intermediul acestui proiect, organizatorii își propun să creeze o generaţie de traineri care vor aduce un impact major în societate, dezvoltându-i multilateral.

La sfârşitul acestui curs, tinerii vor avea ocazia să-şi prezinte propriul discurs în faţa unui public larg, fiind astfel punctaţi de către traineri.

Vrei să participi? Atunci fii curajos şi completează formularul de înscriere. Înregistrările sunt deschise până pe data de 23 septembrie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente