La ce evenimente poți merge marți, 9 august

RSP6NAGL6B

Petrece ziua de marți într-un mediu inedit. Nu sta acasă, ci alege să mergi cu prietenii sau cu familia la unul dintre evenimentele recomandate de redacția #diez.

#1. Game On

Este ziua jocurilor de societate la American Resource Center. Ia-ți prietenii și veniți să petreceți o după amiază frumoasă. Evenimentul începe la ora 15:00. Detalii vedeți aici.

 

#2. Lie to Me Practicum cu Vitalie Popescu

Te invităm la o întâlnire cu Vitalie Popescu, trainer AEGIS, unde vei învăța cum să-l dai de gol pe Pinochio, în timp ce savurezi băutura ta preferată de la Tucano Coffee. Până la urmă vei învăța să identifici minciuna cu o precizie de aproximativ 90%, Vino să devii un Detector de Minciuni Fără Fire. Taxa organizatorică – 150 lei/participant. Evenimentul începe la 18:00. Detalii – aici.

 

#3. English over beers with Julia

Dacă-ți dorești o după amiază de marți cu bere și o discuție interesantă în limba engleză, atunci vino de la 18:00 la Smokehouse, unde te vei întâlni cu Julia din Seattle. Detalii – vezi pe Facebook.

 

#4. Viața într-o fabrică de sicrie

La Apartamentul Deschis, începând cu ora 21:00, te așteaptă o nouă ecranizare: „Viața într-o fabrică de sicrie”. În 1989, un grup de 30 de activiști obțin o proprietate și anume ruinele a celei mai largi fabrici de sicrie de pe vremurile fostei monarhii Austro – Ungare. Pas cu pas, ei îl transformă într-un proiect de locuință unic și excepțional cu 112 apartamente, o grădiniță, un restaurant și o baie publică. Din materialul video istoric de la mijlocul secolului al XVIII-lea și din interviurile inspiraționale ale fondatorilor, împreună cu arhitectorul Jonny Winter, ne fac o scurtă călătorie prin timp. Protagoniștii filmului ne oferă o viziune comună inspirațională și diversă. Vino și tu. Intrarea este liberă. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente